ekuponok.com
Főoldal Üzletek Számtekbolt

Számtekbolt Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for Számtekbolt

Mennyibe kerül a szállítás Számtekbolt-ben?

Ha a megrendelés kevesebb, mint 60 000 Ft, expressz szolgáltatás Budapest egész területén: A Számtekbolt a megrendelés visszaigazolásától számított 1 munkanapon belül szállít! A fuvardíj egységesen: 1290 forint. Ha a megrendelés meghaladja a 60 000 forintot, expressz kézbesítési szolgáltatást nyújtunk Budapest belvárosába (I, II, V, VI, VII, IX, XIII, XIV területeket belterületnek tekintjük): A megrendelés visszaigazolását követően az expressz szolgáltatás 1 munkanapon belül lesz szállítva! ingyenes szállítás . Amennyiben a megrendelés meghaladja a 60 000 forintot, expressz kézbesítési szolgáltatást nyújtunk Budapest külterületeire (a III., IV., VIII., X., XI., XII., XV., XVI. Zónát külső területnek tekintjük.) : A megrendelés megerősítését követően az expressz szolgáltatást 1 munkanapon belül kiszállítják! A szállítási díj egységesen: 1290 Ft. Országos teherszállítás összesen: 2000 Ft.

Mi az ára Számtekbolt szolgáltatásának?

Számtekbolt szolgáltatási díjai a következők: Ellenőrzés (ha karbantartás nem szükséges): 3000 Ft; operációs rendszer telepítése: 8000 Ft. Operációs rendszer telepítése adatmentéssel: 12000 Ft; egyéb szoftver telepítése: 3000 Ft; biológiai frissítés: 3000 Ft. Illesztőprogram telepítése: 4000 Ft. Alaposan tisztítsa meg a laptop belsejét, és cserélje ki a hőzsírt: 8000 Ft. Az asztali számítógép belső tisztítása: 4000 Ft. Rendszerkarbantartás (víruseltávolítás, rendszergyorsítás): 5000 Ft. Adatmentés: 4000 Ft-tól.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Számtekbolt honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Számtekbolt tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Számtekbolt Kuponkódok-t, és élvezheti a Számtekbolt által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Számtekbolt kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a Számtekbolt címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc Számtekbolt termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt Számtekbolt Kuponkódok-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt Számtekbolt Akciók-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Számtekbolt-nál?

A Számtekbolt Kuponkódok -ének különböző érvényességi ideje van, és néhányuk állandó is. Kiválaszthatja a Számtekbolt Kuponkódok-t, amely megfelel a megrendelésének. De ne feledje, hogy tisztábban böngészheti a Számtekbolt összes Kuponkódok -jét a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Számtekbolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.