ekuponok.com
FĹ‘oldal Ăśzletek Szallas.hu

Szallas.hu KuponkĂłdok 65% - Szeptember 2021

FAQ for Szallas.hu

Szallas.hu elfogadja az utánvéttel történő fizetést?

Online fizetés esetén a foglalás után azonnal elintézheti az előre fizetett összeget vagy akár a teljes szállásdíjat. Szallas.hu a következő három fizetési módot fogadja el: online hitelkártya, banki átutalás, SZÉP -kártya (ha a kiválasztott szállás a SZÉP -kártya elfogadóhelye), a foglalás után azonnal gondoskodhat a szállás fizetéséről, szabadon választhat A fizetés kívánt módszert. Szallas.hu nem számít fel külön online fizetési díjat; csak a bank által felszámított díjak merülhetnek fel, például átutalási költségek.

Ha törlöm foglalásomat Szallas.hu szállására, akkor visszatérítik a letétemet?

Ha a törlés a kötbérmentes időszakon belül történik, természetesen megtehető. Ha pedig a büntetési időszakon belül törölték a lemondási feltételeknek megfelelően, akkor csak a kötbért meghaladó előtörlesztési összeget térítik vissza. A Szallas.hu a törlést követően azonnal megkezdi a visszatérítést, azonban a választott fizetési módtól függően a visszatérítés eltarthat néhány napig: ha online hitelkártyával fizet, akkor kb. 1-2 munkanap, banki átutalással történő fizetés esetén: kb. 1-2 munkanap, SZÉP kártyás fizetés esetén: kb. 10 munkanap.

Mit jelent számodra Szallas.hu klubtagsága?

Szallas.hu klubtagsága alacsonyabb árakat jelent; minél többet költ a foglalásokra, annál többet kereshet! Csak klubtagok; kedvezményes foglalási lehetőségek csak speciális szállásaink társult tagjai számára állnak rendelkezésre. Legyen része annak a csapatnak, amely tudatos vásárlással okos döntéseket hoz. Csatlakozzon Szallas.hu klubjához, és foglaljon kedvezményesen! Csatlakozz most, és szerezz 300 utazási jegyet!

Miért érdemes letölteni a Szallas.hu alkalmazást?

Töltse le most a Szallas.hu alkalmazást, és foglalja le szállását egyszerűen és biztonságosan! Az alkalmazás ezeket biztosítja: könnyen és biztonságosan szállást találhat és foglalhat; szűrheti egészségét és 100% -os anyagi biztonságát; keressen közeli szállást; találjon szállást az Ön igényeinek megfelelően; többek között ár, szállás típusa, ellátás típusa, pénznem szerint az egészséges szállások szűrése; térképkeresés; speciális szálláshelyek; térképes navigáció a kiválasztott szálláshelyhez.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Szallas.hu honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Szallas.hu-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Szallas.hu weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Szallas.hu kuponjaikat?

A Szallas.hu megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Szallas.hu Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Szallas.hu Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Szallas.hu-nál?

Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a Szallas.hu Kuponkódok megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a Szallas.hu Kuponok-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Szallas.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.