ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Szallas.hu

Szallas.hu Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Szallas.hu

Szallas.hu elfogadja az ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nŇĎ fizet√©st?

Online fizet√©s eset√©n a foglal√°s ut√°n azonnal elint√©zheti az elŇĎre fizetett √∂sszeget vagy ak√°r a teljes sz√°ll√°sd√≠jat. Szallas.hu a k√∂vetkezŇĎ h√°rom fizet√©si m√≥dot fogadja el: online hitelk√°rtya, banki √°tutal√°s, SZ√ČP -k√°rtya (ha a kiv√°lasztott sz√°ll√°s a SZ√ČP -k√°rtya elfogad√≥helye), a foglal√°s ut√°n azonnal gondoskodhat a sz√°ll√°s fizet√©s√©rŇĎl, szabadon v√°laszthat A fizet√©s k√≠v√°nt m√≥dszert. Szallas.hu nem sz√°m√≠t fel k√ľl√∂n online fizet√©si d√≠jat; csak a bank √°ltal felsz√°m√≠tott d√≠jak mer√ľlhetnek fel, p√©ld√°ul √°tutal√°si k√∂lts√©gek.

Ha törlöm foglalásomat Szallas.hu szállására, akkor visszatérítik a letétemet?

Ha a t√∂rl√©s a k√∂tb√©rmentes idŇĎszakon bel√ľl t√∂rt√©nik, term√©szetesen megtehetŇĎ. Ha pedig a b√ľntet√©si idŇĎszakon bel√ľl t√∂r√∂lt√©k a lemond√°si felt√©teleknek megfelelŇĎen, akkor csak a k√∂tb√©rt meghalad√≥ elŇĎt√∂rleszt√©si √∂sszeget t√©r√≠tik vissza. A Szallas.hu a t√∂rl√©st k√∂vetŇĎen azonnal megkezdi a visszat√©r√≠t√©st, azonban a v√°lasztott fizet√©si m√≥dt√≥l f√ľggŇĎen a visszat√©r√≠t√©s eltarthat n√©h√°ny napig: ha online hitelk√°rty√°val fizet, akkor kb. 1-2 munkanap, banki √°tutal√°ssal t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s eset√©n: kb. 1-2 munkanap, SZ√ČP k√°rty√°s fizet√©s eset√©n: kb. 10 munkanap.

Mit jelent sz√°modra Szallas.hu klubtags√°ga?

Szallas.hu klubtags√°ga alacsonyabb √°rakat jelent; min√©l t√∂bbet k√∂lt a foglal√°sokra, ann√°l t√∂bbet kereshet! Csak klubtagok; kedvezm√©nyes foglal√°si lehetŇĎs√©gek csak speci√°lis sz√°ll√°saink t√°rsult tagjai sz√°m√°ra √°llnak rendelkez√©sre. Legyen r√©sze annak a csapatnak, amely tudatos v√°s√°rl√°ssal okos d√∂nt√©seket hoz. Csatlakozzon Szallas.hu klubj√°hoz, √©s foglaljon kedvezm√©nyesen! Csatlakozz most, √©s szerezz 300 utaz√°si jegyet!

Miért érdemes letölteni a Szallas.hu alkalmazást?

T√∂ltse le most a Szallas.hu alkalmaz√°st, √©s foglalja le sz√°ll√°s√°t egyszerŇĪen √©s biztons√°gosan! Az alkalmaz√°s ezeket biztos√≠tja: k√∂nnyen √©s biztons√°gosan sz√°ll√°st tal√°lhat √©s foglalhat; szŇĪrheti eg√©szs√©g√©t √©s 100% -os anyagi biztons√°g√°t; keressen k√∂zeli sz√°ll√°st; tal√°ljon sz√°ll√°st az √Ėn ig√©nyeinek megfelelŇĎen; t√∂bbek k√∂z√∂tt √°r, sz√°ll√°s t√≠pusa, ell√°t√°s t√≠pusa, p√©nznem szerint az eg√©szs√©ges sz√°ll√°sok szŇĪr√©se; t√©rk√©pkeres√©s; speci√°lis sz√°ll√°shelyek; t√©rk√©pes navig√°ci√≥ a kiv√°lasztott sz√°ll√°shelyhez.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Szallas.hu honlapját?

Igen. Szeretne t√∂bbet megtudni a Szallas.hu-rŇĎl? Ne hagyja ki a legfrissebb h√≠reket, az √ļj term√©keket √©s m√°s h√≠reket, azonnal regisztr√°lja a Szallas.hu weboldal√°t.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Szallas.hu kuponjaikat?

A Szallas.hu megk√∂nny√≠ti az √ľgyfelek sz√°m√°ra a term√©kek v√°s√°rl√°s√°t, √≠gy a Szallas.hu Akci√≥k-e egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥. A felhaszn√°l√°s m√≥dja az, hogy kit√∂lti vagy megmutatja a Szallas.hu Akci√≥k-√©t a fizet√©si oldalon, √©s a rendszer automatikusan felhaszn√°lja a megrendel√©s√©re.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Szallas.hu-nál?

Az √ľgyfelek ellenŇĎrizhetik a megfelelŇĎ haszn√°lat idŇĎszerŇĪs√©g√©t √©s hat√≥k√∂r√©t a Szallas.hu Kuponk√≥dok megfelelŇĎ weboldal√°n. Annak √©rdek√©ben, hogy ne maradjon le minden, az √Ėn sz√°m√°ra elŇĎny√∂s aj√°nlatr√≥l, javasolj√°k, hogy idŇĎben haszn√°lja fel a Szallas.hu Kuponok-√©t, nehogy a lej√°rta ut√°n nem tudja tov√°bb haszn√°lni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Szallas.hu kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.