ekuponok.com
Főoldal Üzletek Szemüvegek Kuponok

Szemüvegek Kuponok és Kuponkódok 75% - Szeptember 2022

FAQ for Szemüvegek

Mikor kapok ingyenes szállítást Szemüvegek-től?

Személyes átvétel a Szemüvegek üzletben: Rendelését személyesen veheti át Budapesten. Ebben az esetben az összeghatártól függetlenül a szállítási díj 0 Ft! Hitelkártyával is fizethet Szemüvegek üzletében! Foxpost automaták: Amikor a csomag készen áll az átvételre, kap egy szöveges üzenetet, amellyel átveheti a csomagot a Foxpost automatából! A FOXPOST csomagküldő automatával egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen fogadhatja az online megrendelt termékeket, a szállítástól számított 3 munkanapon belül, ötvözve a napi vásárlást a csomagfogadással. A helyszínen csak hitelkártyát fogadnak el! 50 000 Ft feletti rendelés esetén nincs visszatérítési díj.

Milyen fizetési módokat fogad el a Szemüvegek?

Szemüvegek készpénzt fogad el utánvéttel/helyszíni hitelkártyával. A csomag átvétele után készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet. Ha expressz kézbesítéssel kapja meg az árut, akkor bankkártyával is fizethet! Foxpost nyugta esetén a helyszínen nem lehet készpénzzel fizetni. Az interneten keresztül történő fizetéshez a következő típusú bankkártyákat használhatja: MasterCard, Visa, Visa electron, Maestro. Bankkártyaadatai nem érték el Szemüvegek rendszerét.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Szemüvegek honlapját?

Igen. A Szemüvegek tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a szemuvegek.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Szemüvegek kuponjaikat?

A Szemüvegek megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Szemüvegek Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Szemüvegek Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Szemüvegek-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a Szemüvegek Akciók-et kell használnia. De ezek a Szemüvegek Akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a Szemüvegek megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Szemüvegek kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.