ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Szerelvenybolt

Szerelvenybolt Akciók 60% - Január 2022

FAQ for Szerelvenybolt

Milyen fizetési módokat választhatok a Szerelvenybolt-ben?

Kisz√°ll√≠t√°s eset√©n a v√°s√°rolt term√©k fizet√©se √°ltal√°ban ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nik 490 Ft k√∂lts√©ggel, de lehet bankk√°rty√°val is fizetni √©s elŇĎre utalni. ElŇĎre utal√°s eset√©n a Szerelvenybolt-nak meg kell v√°rnia, hogy a rendel√©s √©rt√©ke meg√©rkezzen a sz√°ml√°j√°ra, √≠gy elŇĎre utal√°s eset√©n a k√≠v√°nt rakt√°rban l√©vŇĎ term√©kek a leglassabban ker√ľlnek ki √Ėnh√∂z.

Milyen szállítási módokat választhatok a Szerelvenybolt-ban?

A Szerelvenybolt √°ltal√°ban postai √ļton sz√°ll√≠tja ki √Ėnnek a term√©keket, de ha lehetŇĎs√©ge van felkeresni a 7 √ľzlet√ľk b√°rmelyik√©t, v√°laszthatja a term√©kek szem√©lyes √°tv√©tel√©t. Szem√©lyes √°tv√©tel eset√©n a rendel√©s lead√°s√°t k√∂vetŇĎ 2 munkanapon bel√ľl k√©zhez kapja a term√©ket. Gyorsabb szem√©lyes √°tv√©teli m√≥d az elsŇĎbbs√©gi √°tv√©tel, mely rendel√©senk√©nt 3000 Ft-ba ker√ľl. Ebben az esetben a Szerelvenybolt munkat√°rsai √°ltali megerŇĎs√≠t√©st k√∂vetŇĎen a lehetŇĎ leghamarabb megkaphatja a term√©ket. A 40 kg alatti kiscsomag minim√°lis sz√°ll√≠t√°si d√≠ja brutt√≥ 990 Ft. 40 kg-n√°l nagyobb t√∂megŇĪ csomagok eset√©n a minim√°lis sz√°ll√≠t√°si d√≠j brutt√≥ 11 990 forint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Szerelvenybolt honlapját?

Igen. Miut√°n regisztr√°l a szerelvenybolt.hu webhely√©n, idŇĎben megszerezheti a legfrissebb m√°rkainform√°ci√≥kat. A Szerelvenybolt pedig idŇĎben elŇĎny√∂ket biztos√≠t az e-mailre regisztr√°l√≥ sz√°m√°ra, √≠gy nagyszerŇĪ kedvezm√©nyeket √©lvezhet.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Szerelvenybolt kuponjaikat?

Nagyon sok kedvezm√©nyt kaphat a Szerelvenybolt v√°s√°rl√°s√°kor. Mivel sok Szerelvenybolt Kuponok-e van a ekuponok.com webhely√©n az √ľgyfelek sz√°m√°ra. Az √ľgyfelek bel√©phetnek a Szerelvenybolt oldal√°ra a ekuponok.com oldal√°n kereszt√ľl , √©s csak a Szerelvenybolt Kuponok -√©t mutatj√°k a fizet√©skor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Szerelvenybolt-nál?

A kuponok √©rv√©nyess√©gi ideje elt√©rŇĎ a Szerelvenybolt-n√°l. √Āltal√°ban megtekintheti az egyes kuponok konkr√©t felhaszn√°l√°s√°t, k√∂vetelm√©nyeit √©s lej√°rati idej√©t a Szerelvenybolt oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Szerelvenybolt kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.