ekuponok.com
Főoldal Üzletek SZEXSHOP

SZEXSHOP Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for SZEXSHOP

SZEXSHOP kínál előfizetési kedvezményeket?

Iratkozzon fel SZEXSHOP hírlevelére, és 2.000 Ft -ot ad ajándékba! Legyen Ön az első, aki értesül akcióinkról és új termékeinkről hetilapjukból! Olyan exkluzív promóciókról tudhat meg, amelyek csak a folyóirat olvasói számára nyitottak! Időben értesítenek, ha megérkeznek a legújabb termékek! Egyszerűen vásároljon több mint 10.000 Ft -ot az azonnali kedvezmény beváltásához! A kuponok nem használhatók speciális termékekhez!

Van SZEXSHOP-nak hűségprogramja?

SZEXSHOP Jutalmazza hűséges ügyfeleit! Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthet rajtunk keresztül, amelyeket felhasználhat a következő vásárláskor! 360 napon belül be kell váltania őket! Minden vásárlás után minden elköltött 25 forint után 1 hűségpontot biztosítanak Önnek, ami az összes vásárlás 4% -a! Az összegyűjtött pontokat részletekben vagy több részletben is beválthatja. A vásárlás összegének akár 50% -át is elköltheti! 1 hűségpont 1 forintnak felel meg. Hűségpontjait 360 napig használhatja fel.

Hogyan garantálja a SZEXSHOP a magánéletemet?

SZEXSHOP kétféle csomagolást használ. Egyszerű, jelöletlen barna doboz vagy sárgásbarna, jelöletlen légpárna boríték. Mindkét esetben csak a címzett és a Webáruház Logisztika Kft. Adatai vannak kijelölve feladóként. Nincs más információ vagy jel a csomagoláson, és nincs információ a csomag tartalmáról. SZEXSHOP Gondosan csomagolja a termékeket.

Milyen fizetési módokat fogad el a SZEXSHOP?

SZEXSHOP utánvéttel elfogad; bankkártya (OTP Simple) (elfogadja a MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kártyákat) Óvatosan fizessen: Banki tranzakciók esetén csak a SZEXSHOP cég nevét, dátumát és tranzakciószámát fogja látni. Banki átutalás (OTP Simple)-Pénzt utal át számlájáról az OTP Simple szolgáltatásba. A \"Rendelés\" gomb megnyomása után e-mailben elküldik az átviteli adatokat; menjen személyesen SZEXSHOP boltjába, és készpénzzel vagy hitelkártyával fizessen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a SZEXSHOP honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a szexshop.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a SZEXSHOP oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a SZEXSHOP kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a SZEXSHOP Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a SZEXSHOP Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a SZEXSHOP-nál?

SZEXSHOP Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb SZEXSHOP kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.