ekuponok.com

Szukits Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Szukits

Mennyi szállítási költséget számít fel Szukits áruháza?

K√©tf√©le sz√°ll√≠t√°si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthatunk: h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s az MPL fŇĎ szolg√°ltat√°s√°val - post√°ra t√∂rt√©nŇĎ k√©zbes√≠t√©s. Haszn√°lja az MPL fut√°rszolg√°latot, √©s egys√©gesen sz√°ll√≠tsa a Posta Pontasba: 4000 Ft alatti megrendel√©sek: 1 790 Ft, 4000-8000 Ft k√∂z√∂tti megrendel√©sek eset√©n: 1390 Ft, 8000-12000 Ft k√∂z√∂tti megrendel√©sek eset√©n: 990 Ft, 12 000 Ft feletti megrendel√©sek: 590 Ft. Szukits csak Magyarorsz√°gon tud sz√°ll√≠tani.

Milyen fizetési módokat fogad el a Szukits?

Az MPL fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl megrendelt k√∂nyvek √°r√°t k√©szp√©nzben kell megfizetni a fut√°rnak a csomag √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎen. Abban az esetben, ha a Posta Ponton √°tveszi a csomagot, k√©szp√©nzzel √©s hitelk√°rty√°val is fizethet a kijel√∂lt √°tv√©teli helyen. Nem lehet azonban hitelk√°rty√°val fizetni az √∂sszes fogad√≥helyen. Szukits online √°ruh√°z√°ban haszn√°lhatja a MasterCard, Visa, Maestro √©s m√°s k√°rty√°kat a fizet√©shez.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Szukits honlapját?

Igen. Ell√°togathatja a szukits.hu kezdŇĎlapj√°t √©s megtal√°lja a regisztr√°ci√≥s fel√ľletet, azt√°n k√∂vetheti az utas√≠t√°sokat a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez. A regisztr√°ci√≥val csatlakozhat a Szukits tagjaihoz, √©s √©lvezheti a tagok kiz√°r√≥lagos elŇĎnyeit.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Szukits kuponjaikat?

Szukits kuponjaival p√©nzt is takar√≠thatnak meg az √ľgyfeleknek. A Szukits Kuponk√≥dok-√©nek haszn√°lata szerepel a fizet√©si oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizet√©s elŇĎtt meg kell hat√°roznia, hogy megfelel-e a Szukits Akci√≥k-e haszn√°lat√°nak felt√©teleinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Szukits-nál?

Az √ľgyfelek ellenŇĎrizhetik a megfelelŇĎ haszn√°lat idŇĎszerŇĪs√©g√©t √©s hat√≥k√∂r√©t a Szukits Kuponk√≥dok megfelelŇĎ weboldal√°n. Annak √©rdek√©ben, hogy ne maradjon le minden, az √Ėn sz√°m√°ra elŇĎny√∂s aj√°nlatr√≥l, javasolj√°k, hogy idŇĎben haszn√°lja fel a Szukits Kuponok-√©t, nehogy a lej√°rta ut√°n nem tudja tov√°bb haszn√°lni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Szukits kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.