ekuponok.com
Főoldal Üzletek Taskaweb

Taskaweb Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Taskaweb

Mennyibe kerül a Taskaweb szállítása?

A gyorsposta szállítási díja 1290 Ft, az ingyenes szállítás 19900 Ft felett. Megrendeléseiket a GLS futárszolgálat szakszerűen és megbízhatóan szállítja! A futárszolgálatnál, ha utánvéttel rendeli a kiválasztott terméket, akkor bankkártyával és készpénzzel is fizethet! Ha megrendelését banki átutalással vagy Simple Pay hitelkártyás fizetéssel rendelte meg, akkor csak a csomagot kell megkapnia, és a Taskaweb megpróbálja koordinálni: amint megrendelését elküldtük a GLS Courier -nek, e -mailben értesítést kap. A GLS e -mailben is értesíti Önt a szállítás dátumáról és időpontjáról. Az átvétel napján a mobiltelefon szöveges üzenetben értesítést kap, és ott lesznek a futár telefonos elérhetőségei is, így ha egyértelműen szeretné megkapni az árut, közvetlenül is kapcsolatba léphet a futárral! Választhat személyes átvételt is.

Elfogadja a Taskaweb hitelkártyás fizetéseket?

A SimplePay online fizetési rendszer biztonságos és gyors fizetési rendszert biztosít: használhatja a MasterCard, Visa, Visa electron, Maestro szolgáltatásokat. Ha Taskaweb termékeinek bármelyike ​​olcsóbbnak bizonyulhat egy másik magyar online áruházban, Kérik, szóljon nekik, akár másnap is megkaphatja rendelését! Ha a megrendelés értéke meghaladja a 19.990 forintot, akkor Magyarországon nincs szállítási díj.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Taskaweb honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Taskaweb tagjává, akkor először tudhat meg többet a Taskaweb-ről. Nemcsak a Taskaweb Kuponkódok legfrissebb verzióját szerezheti be, hanem egyéb előnyöket is igénybe vehet.

Hogyan lehet online használni a Taskaweb kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Taskaweb weboldalán csak töltse ki a megfelelő Taskaweb Akciók-ét. De ha a Taskaweb Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Taskaweb Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Taskaweb-nál?

Jelentkezhet a Taskaweb weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Taskaweb szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Taskaweb kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.