ekuponok.com

Tatuum kupon és kuponkódok 25% - Január 2022

FAQ for Tatuum

Hogyan fizethetek a Tatuum webhelyén leadott rendelésemért?

A Tatuum a következő fizetési módokat fogadja el: utánvétes fizetés, online átutalás, PayPal e-pénztárca. Az online fizetés a Przelewy24 szolgáltatón keresztül történik. A megrendelés teljesítése után a „Fizetés Przelewy24-el” gomb megnyomása után a vásárló a Przelewy24 weboldalára kerül, ahol eldöntheti, hogy kártyás (Visa), banki átutalással, BLIK-el, PayPo-val fizet. A PayPal e-pénztárca lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy pénzt helyezzenek el, majd gyorsan fizessenek. A megrendelés kitöltése és a „PayPal vagy kártyával történő fizetés” gomb kiválasztása után a vásárló a PayPal weboldalára kerül, ahol eldöntheti, hogy a PayPal számláján elhelyezett pénzt használja fel, vagy a kártyát használja a fizetéshez.

Vannak kedvezmények Tatuum termékeire?

Regisztráljon most és élvezze az új kollekció 10% kedvezményét! Iratkozzon fel a Tatuum hírlevelére, hogy naprakész legyen a legújabb kollekciókkal, divattrendekkel és egyedi promóciókkal. A sikeres feliratkozáshoz írja be az e-mail címét az alábbi mezőbe. Megígérik, hogy csak hasznos információkat küldenek.

Ingyenes szállítást kínál a Tatuum?

A 99 zlotynál nagyobb összértékű rendelések esetén, függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, a Tatuum viseli a fuvardíjat: normál lengyelországi szállítás: 2-5 munkanap, fizetett PLN 14,50; normál lengyelországi szállítás: 2-5 szállítás Lengyelországban utánvéttel - 16,50 PLN; szállítás Lengyelországban InPost csomagmegőrzővel: 2-5 munkanap fizetéssel - 10 PLN; szállítás Lengyelországban az InPost \"Paczka w Weekend\" csomagmegőrzővel: vonatkozik A 20 óra között leadott és kifizetett rendelések Csütörtöktől és péntektől péntekig 14:00-kor - kézbesítés jövő szombaton vagy vasárnap, fizetés - 10 PLN. A Lengyelországon kívülre és az EU-n belüli küldeményeket (Írország kivételével) futárcégek szállítják, az EU-n belüli fuvardíj 30 lengyel zloty (áfával együtt).

E-mail címmel kell regisztrálnom a Tatuum honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Tatuum tagjává, bármikor megszerezheti a Tatuum kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Tatuum tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Tatuum kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Tatuum kuponkódok-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Tatuum kuponkódok-e érvénytelen lesz. A Tatuum vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Tatuum-nál?

Jelentkezhet a Tatuum weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Tatuum szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Tatuum kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.