ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Taxify Kuponok

Taxify Kuponkódok 55% - Január 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Taxify k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Taxify

  Hozhatok háziállatot autókölcsönzéskor a Taxify oldalon?

  Igen, amikor Taxify -n√©l aut√≥szervizt foglal, a Volkswagen Arteon √©s a Volkswagen Crafter kiv√©tel√©vel minden modell lehetŇĎv√© teszi h√°zi√°llatok behozatal√°t. A h√°zi√°llatok sz√°ll√≠t√°s√°ra vonatkoz√≥ k√∂vetelm√©nyek: A h√°zi√°llatokat kifejezetten sz√°ll√≠t√°sra tervezett ketrecbe vagy kos√°rba kell helyezni, √©s a kosarat vagy ketrecet biztons√°gi √∂vvel kell r√∂gz√≠teni.

  Hogyan bérelhetek autót Taxify-ban?

  A t√©rk√©pen v√°lassza ki a k√≠v√°nt j√°rmŇĪvet, √©s foglalja le. Amikor meg√©rkezik az aut√≥hoz, haszn√°lja a Taxify alkalmaz√°st a z√°rol√°s felold√°s√°hoz. A motor beind√≠t√°s√°hoz nyomja meg a motorind√≠t√≥ gombot vagy haszn√°lja az aut√≥ kulcs√°t. A kulcsot a poh√°rtart√≥ban vagy a v√°lt√≥kar k√∂zel√©ben tal√°lja. Aut√≥t b√©relhet ig√©nyeinek megfelelŇĎen: perc, √≥ra vagy ak√°r nap! Az √°r automatikusan m√≥dosul az utaz√°s idŇĎtartama alapj√°n. √Črv√©nyes utaz√°s k√∂zben az online utaz√°si √©s robog√≥s utak ideiglenesen letilt√°sra ker√ľlnek. A Bolt Drive t√ļra ut√°n taxit h√≠vhat, vagy motorozni kezdhet.

  Mennyibe ker√ľl aut√≥k√∂lcs√∂nz√©s Taxify-ban?

  A foglal√°s elsŇĎ 15 perce ingyenes. Ha a foglal√°si idŇĎ meghaladja az elsŇĎ 15 percet, akkor a foglal√°si d√≠jat felsz√°m√≠tjuk √©s hozz√°adjuk a v√©gsŇĎ √°rhoz. Miut√°n kinyitotta az aut√≥t a Taxify alkalmaz√°sban, megkezdŇĎdik az utaz√°s. Az √°rat az utaz√°s idŇĎtartama (perc, √≥ra vagy nap) √©s a megtett t√°vols√°g alapj√°n sz√°m√≠tj√°k ki. Utaz√°sonk√©nt minimum 1,50 eur√≥ d√≠jat sz√°m√≠tunk fel, teh√°t ha az utaz√°s teljes √°ra kisebb, mint ez az √∂sszeg, akkor 1,50 eur√≥t sz√°m√≠tunk fel. A minim√°lis d√≠jat az aut√≥ felold√°sa ut√°n kell alkalmazni. Ha Taxify j√°rmŇĪv√©t hossz√ļ ideig haszn√°lja, akkor automatikusan alkalmazni fogja az √≥rai √©s napi felsŇĎ d√≠jat. Az √°r megtekint√©s√©hez kattintson az aut√≥ ikonra a t√©rk√©pen, majd kattintson az √Ārd√≠j percenk√©nt lehetŇĎs√©gre. Az √°rak a v√°lasztott modelltŇĎl f√ľggŇĎen v√°ltoznak. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy a platformon k√≠v√ľl felmer√ľlŇĎ k√∂lts√©geket, p√©ld√°ul a parkol√°si d√≠jat vagy a k√∂zleked√©si b√≠rs√°got, k√∂zvetlen√ľl √Ėnnek kell rendeznie.

  Hogyan lehet letölteni Taxify alkalmazását?

  Taxify alkalmaz√°sa a k√∂vetkezŇĎkre haszn√°lhat√≥: Google Play √Āruh√°z, Huawei App Store, Microsoft Store (csak k√©szp√©nzes fizet√©s). Lemondhatja az utaz√°st az alkalmaz√°sban az illesztŇĎprogram egyeztet√©se elŇĎtt vagy ut√°n. Bizonyos esetekben azonban lemond√°si d√≠jat sz√°m√≠thatnak fel. Az utaz√°s megszak√≠t√°s√°hoz √©rintse meg a fŇĎk√©pernyŇĎ cs√ļszk√°j√°t, majd v√°lassza a M√©gse lehetŇĎs√©get.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Taxify honlapját?

  Igen. A rejtettebb elŇĎny√∂k ig√©nybev√©tel√©hez regisztr√°ljon a Taxify tagj√°v√°. A tagok b√°rmikor √©s b√°rhol megkaphatnak inform√°ci√≥t a Kuponok-rŇĎl √©s a divat trendjeirŇĎl a Taxify -t√≥l.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Taxify kuponjaikat?

  Amikor a Taxify weboldal√°n fizet, mutassa meg a kiz√°r√≥lagos Taxify Akci√≥k-√©t, √©s a rendszer ezt a Akci√≥k-et alkalmazza a megrendel√©s√©re. A Taxify Akci√≥k-e a fizet√©s befejez√©se ut√°n √©rv√©nytelen lesz vagy eltŇĪnik. Ha ism√©t a Taxify oldal√°n v√°s√°rol, haszn√°lhat egy m√°sik Taxify Akci√≥k-√©t.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Taxify-nál?

  A kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t minden kupon alj√°n megjel√∂li √©s elmagyar√°zza a Taxify. B√°rmikor ellenŇĎrizheti, hogy elker√ľlje a kupon felhaszn√°l√°s√°nak legmegfelelŇĎbb idŇĎpontj√°t. Minden √ľgyf√©lnek meg kell ragadnia a Taxify Akci√≥k haszn√°lat√°nak lehetŇĎs√©g√©t.

  További Akciók, mint Taxify Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Wish ‚Äď P√©nzt√°rc√°k √©s T√°sk√°k Szuper √°rakon

   Minden TopMark Kupon Lej√°r 24-4-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Mi V√°r Az Alkalmass√°gi Vizsg√°laton Term√©ket Legolcs√≥bban Sek99-t√≥l Sasszemklinika Oldalon

   Minden Sasszem Klinika Kupon Lej√°r 25-1-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj S√ļlyt√°rcs√°k 30 Mm √°tm√©rŇĎvel Term√©ket Csak 1600Ft-√©rt Duvlan Oldalon

   Minden Duvlan Kupon Lej√°r 7-2-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj NŇźI H√ĀL√ďRUH√ĀZAT Term√©ket Csak 11.990Ft-√©rt Herbertshop Oldalon

   Minden Herbertshop Kupon Lej√°r 11-2-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Cs√ļcs-Vill Term√©ket Legolcs√≥bban 4.990Ft-t√≥l Csucsvill Oldalon

   Minden Cs√ļcs-Vill Kupon Lej√°r 3-2-23
  • Kuponok

   Akár 22% Kedvezménnyel A Beauty Expert Segítségével

   Minden Beauty Expert Kupon Lej√°r 24-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Taxify kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.