ekuponok.com

Tchibo Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for Tchibo

Milyen kedvezmények találhatóak a Tchibo-ban?

Ha feliratkozik, a Tchibo 10% -os kedvezményt hoz az első vásárláskor. Ha rendszeres hírleveleket szeretne kapni a Tchibo -tól, hogy e-mailben értesítse Önt jelenlegi termékeiről, akkor iratkozzon fel rájuk! Nemcsak nagyszerű kedvezményekre tehet szert, hanem elsőként is megismerheti az exkluzív ajánlatokat.

Hogyan lehet fizetni Tchibo-ban?

A Tchibo több fizetési lehetőséget kínál ügyfeleik számára. Tegye egyszerűvé és gyorsá a vásárlást. Ezek a fizetési módok: utánvét, hitelkártya, PayPal, átutalás, ajándékutalvány. Miután leadta megrendelését, a megrendelést visszaigazoló e-mailt küldenek a pontos fizetendő összeggel. Fontos információk: A PayPal fizetési rendszeren keresztül leadott megrendelések esetén a szállítás 1-2 napot vehet igénybe.

A Tchibo ingyenes szállítást biztosít?

A Tchibo 19 999 Ft feletti megrendelések esetén ingyenes. A megrendelés során ingyen rendelhet üzleteket, a szállítási címen válassza ki az "egyik kiválasztott Tchibo üzletet". Ha logisztikai okokból két külön csomagban szállítják Önnek a megrendelést, cégük nem számít fel két szállítási díjat.

Vásárolhatom a Tchibo ajándékutalványokat?

Tchibo ajándékkártyája mindig a megfelelő ajándék, és mindenki élvezheti a Coffee World termékeit és a kávék széles választékát. Válasszon a különféle dekoratív minták közül, és határozza meg az ajándékkártyák küldésének módját. Küldje el e-mailben közvetlenül a címzettnek, vagy nyomtassa ki azonnal e-mail címére pdf formátumban. Meg lehet vásárolni a weboldalon hitelkártyával, PayPal vagy előre történő fizetéssel. Az ajándékkártya címlete 3000 forint, 5000 forint, 10 000 forint és 20 000 forint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Tchibo honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a tchibo.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a Tchibo oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a Tchibo kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a Tchibo honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Tchibo Kuponok-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Tchibo weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Tchibo-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Tchibo-nál?

A Tchibo kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Tchibo Akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Tchibo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.