ekuponok.com

Tchibo Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Tchibo-ban?
Ha feliratkozik, a Tchibo 10% -os kedvezményt hoz az első vásárláskor. Ha rendszeres hírleveleket szeretne kapni a Tchibo -tól, hogy e-mailben értesítse Önt jelenlegi termékeiről, akkor iratkozzon fel rájuk! Nemcsak nagyszerű kedvezményekre tehet szert, hanem elsőként is megismerheti az exkluzív ajánlatokat.
Hogyan lehet fizetni Tchibo-ban?
A Tchibo több fizetési lehetőséget kínál ügyfeleik számára. Tegye egyszerűvé és gyorsá a vásárlást. Ezek a fizetési módok: utánvét, hitelkártya, PayPal, átutalás, ajándékutalvány. Miután leadta megrendelését, a megrendelést visszaigazoló e-mailt küldenek a pontos fizetendő összeggel. Fontos információk: A PayPal fizetési rendszeren keresztül leadott megrendelések esetén a szállítás 1-2 napot vehet igénybe.
A Tchibo ingyenes szállítást biztosít?
A Tchibo 19 999 Ft feletti megrendelések esetén ingyenes. A megrendelés során ingyen rendelhet üzleteket, a szállítási címen válassza ki az "egyik kiválasztott Tchibo üzletet". Ha logisztikai okokból két külön csomagban szállítják Önnek a megrendelést, cégük nem számít fel két szállítási díjat.
Vásárolhatom a Tchibo ajándékutalványokat?
Tchibo ajándékkártyája mindig a megfelelő ajándék, és mindenki élvezheti a Coffee World termékeit és a kávék széles választékát. Válasszon a különféle dekoratív minták közül, és határozza meg az ajándékkártyák küldésének módját. Küldje el e-mailben közvetlenül a címzettnek, vagy nyomtassa ki azonnal e-mail címére pdf formátumban. Meg lehet vásárolni a weboldalon hitelkártyával, PayPal vagy előre történő fizetéssel. Az ajándékkártya címlete 3000 forint, 5000 forint, 10 000 forint és 20 000 forint.