ekuponok.com
Főoldal Üzletek Telenor Kuponok

Telenor Kuponok és Kuponkódok 60% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Telenor kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Telenor

  Miért ajánlja Telenor alkalmazását?

  Használja az új Telenor alkalmazást az intelligens kezeléshez. Nem töltötte le a telefonjára? Letöltés most! Töltse le a Play Store MytelenorApp alkalmazást, töltse le az AppStore MytelenorApp, AppGallery MytelenorApp vagy Mytelenor alkalmazást. Mit szeret a Telenor alkalmazásban? Mutassa meg jelenlegi fogyasztását; néhány mozdulattal néhány perc alatt feltöltheti magát a Hypernet segítségével; ezzel fizetheti ki a számlát, majd letöltheti pdf formátumban; testreszabhatja (sötét mód és becenév); értesítést kap a kártya legújabb kedvezményeiről; módosíthatja a tarifákat is.

  Telenor elfogadja az online fizetéseket?

  Ha online rendel termékeket, a Telenor további kedvezményeket és ingyenes szállítást biztosít bármely belföldi címre. A My Telenor Internet ügyfélszolgálati felületén fizetheti az előleget, kiegyenlítheti a számlát, és kiegyenlítheti a számlát , és fizesse ki a berendezést. Telepítés és rendelés/termékek a Netshop segítségével vásárolnak online, elfogadva a Barion bankkártyákat. A Barion internetes hitelkártyás fizetési szolgáltatásokat nyújt Telenor felhasználói számára.

  Miért jó a Hypership a Telenor-ban?

  A Telenor szolgáltatásban Hyperesként minden eddiginél több dologhoz juthat: exkluzívabb ajánlatokhoz, több mobilszolgáltatáshoz és nagyobb odafigyeléshez. Készülékkedvezményeket kaphat, 0 Ft -os telefonok közül választhat, vagy akár 10 000 Ft -os online kedvezményeket vásárolhat! Hozzon létre egy HyperGroup -ot havi díjkedvezményért! Ugyanazon ügyfélszám Hyper -tarifájának használatával a következő kedvezményeket kapja: két Hyper -előfizetés 10% -os havidíj -kedvezményben részesül, három Hyper -előfizetés pedig 15% -os havidíj -kedvezményben részesül. Ha már három Hiper -előfizetése van, akkor a Hipernet Home + előfizetés 50% -os havidíj -kedvezményben részesülhet. Telenor Ünnepelje minden évfordulóját szuperként! Keresse fel a Telenor alkalmazást, és nézze meg, milyen meglepetésekkel készültek Önnek!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Telenor honlapját?

  Igen. Ha regisztrálja tagként a telenor.hu webhelyét, először a legfrissebb Telenor Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a Telenor márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

  Hogyan lehet online használni a Telenor kuponjaikat?

  Amikor a Telenor weboldalán fizet, mutassa meg a kizárólagos Telenor Kedvezmény Kódok-ét, és a rendszer ezt a Kedvezmény Kódok-et alkalmazza a megrendelésére. A Telenor Kedvezmény Kódok-e a fizetés befejezése után érvénytelen lesz vagy eltűnik. Ha ismét a Telenor oldalán vásárol, használhat egy másik Telenor Kedvezmény Kódok-ét.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Telenor-nál?

  Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő TelenorKuponkódok -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Telenor Kuponkódok lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

  További Akciók, mint Telenor Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Csavarbehajtó, Csavarozótartozék, Alkatrész 1973,58Ft-tól

   Minden SZERSZAMIA Kupon Lejár 15-3-23
  • Ajánlatok

   Kapj Sínrendszeres Lámpa Terméket Legalacsonyabban 590Ft-tól A Lampa Oldalon

   Minden A Lámpa Kupon Lejár 20-3-23
  • Ajánlatok

   Szerezz IPhone 13 Pro Max Tok Terméket 15990Ft-tól Ipitaka Oldalon

  • Ajánlatok

   INGYENES SZÁLLÍTÁS

   Minden Big Boss Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 10%-t Arany Alma Arckrém 100 Ml Termékekre HerbaDoctor Oldalon

   Minden HerbaDoctor Kupon Lejár 22-3-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Products On Sale Terméket €1-tól Esegway Oldalon

   Minden Esegway Kupon Lejár 23-3-23
  • Ajánlatok

   Polarosi Gyermek Leggings 15.500Ft-ért LELOSI Oldalon

   Minden LELOSI Kupon Lejár 19-3-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Telenor kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább