ekuponok.com

Tesco Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

Vásárlási tippek

Mik a Tesco visszatérítési szabályzatai?
Ha nem elégedett a megvásárolt termékkel, de kinyitotta, kipróbálta és megkóstolta, visszaviheti a Tesco üzletébe, akkor is, ha megfelel az előírásokban meghatározott feltételeknek. Ha valamelyik üzletükben vásárolta, de meggondolta magát, és a termék még mindig bontatlan / új (nem használt) állapotban van, akkor a házirend feltételeinek megfelelően visszahozhatja az üzletébe. Ha a megvásárolt termék minősége nem megfelelő (például a porszívó nem tud működni stb.), Akkor a törvényekkel összhangban gyakorolhatja jogait.
Miért jó, hogy letöltöm a Tesco alkalmazását?
A Tesco online vásárlási alkalmazással egyszerűen és gyorsan vásárolhat bárhol, bármikor! A kívánt terméket egy kattintással megrendelheti a "Kedvencek" menüből. Az alkalmazásukon keresztül használhatod a Clubcard utalványokat. Ezen kívül megtalálhatod a legközelebbi Tesco üzletet, szolgáltatásaikat és nyitvatartási idejüket. A Clubcard alkalmazás segítségével könnyedén szerezhet pontokat, spórolhat vásárlásokkal és jutalmakat kaphat.
Van pontgyűjtési program a Tesco-ban?
Csatlakozzon a Clubcard programhoz, és használja ki a legtöbbet! Személyre szabott kuponok, utalványok, tagok exkluzív ajánlatai és egyebek! Akár online, akár egy boltban vagy egy Tesco üzletben vásárol, a Clubcard több extra előnnyel járhat, mint gondolná. A Tesco Clubcard program révén megjutalmazzák a hűségedet, és megköszönik, hogy vásároltál tőlük. Használjon kedvezményes kuponokat mobiltelefonján, hogy útközben is kezelhesse Clubcard-fiókját! Minél több pontot gyűjt, annál több jutalmat kaphat.