ekuponok.com
Főoldal Üzletek Textilcenter kupon

Textilcenter kupon és Akciók 65% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Textilcenter kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Textilcenter

  Milyen fizetési módok lehetségesek Textilcenter-nél?

  A vállalat a következő fizetési módokat kínálja ügyfeleinek: utánvét a Textilcenter részére, ebben az esetben a fizetés történhet készpénzzel vagy hitelkártyával. Vagy előre is fizethet banki átutalással. Személyes átvétel esetén az ügyfél csak egy fizetési módot választhat, ez a banki átutalás. Ezeket a módszereket az ügyfelek kedvelik.

  Milyen szállítási módokat kínál a Textilcenter?

  A Textilcenter-től számos módon fogadhat küldeményeket: Először is, GLS Expresszel vagy GLS-sel az Ön magyarországi otthonába. Másodszor az áru átvétele a csomagponton. Harmadszor, az ügyfél személyesen megy az eladó raktárába. Általában 10:00 és 14:00 között szállítják ki a rendeléseket. Az országos dömping időszakban (fekete péntek, karácsony) a szállítási idő 2-3 nappal megnőhet.

  Van Textilcenter-nak hűségprogramja?

  Ha Ön általános textil-felhasználó, Textilcenter azt javasolja, hogy vegyen részt a cég hűségprogramjában az alábbiak szerint! A cég hűségprogramjában meglévő vásárlók kedvezményei a következők: Halmozott vásárlási érték alapján: 1 millió Ft felett: 12% kedvezmény, 2 millió forint felett: 14%, 4 millió forint felett: 15%, 8 millió Ft felett: 16% kedvezmény, 16 millió forint felett: 17% kedvezmény, 32 millió forint felett: 18% kedvezmény.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Textilcenter honlapját?

  Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Textilcenter tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Textilcenter kupon verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Textilcenter honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

  Hogyan lehet online használni a Textilcenter kuponjaikat?

  Kövesse az alábbi lépéseket a Textilcenter szelvényeinek használatához: adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlókosárhoz textilcenter.hu-on, majd kattintson a bejelentkezéshez vagy egy új fiók létrehozásához, aztán térjen vissza a bevásárlókosárba, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt Textilcenter termékeit (egyetlen termék, több megrendelést is leadhat együtt), átirányít a fizetési oldalra, a fizetési oldalon válassza ki a Textilcenter Kuponok-ét a fizetési oldalon, és hajtsa végre a fizetést.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Textilcenter-nál?

  Textilcenter kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Textilcenter Kuponok egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

  További Akciók, mint Textilcenter Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás Az Ország Teljes Területén Már 25.000.- Ft Vásárlástól!

   Minden FilterABC Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Unisex Parfümök 15.830Ft-tól

   Minden Fragrantika Kupon Lejár 19-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz 35% Kedvezményes Webáruház Termékeket Alveo Oldalon

   Minden Alveo Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Librotrade 80% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Librotrade Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   20% Kedvezmény Táska Termékekre

  • Ajánlatok

   Nyitási Akció A Westendben! -10% Vásárlás Végösszegéből!

   Minden Brillbird Kupon Lejár 4-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Textilcenter kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.