ekuponok.com
Főoldal Üzletek Tezenis

Tezenis kupon és kuponkód 75% - Január 2022

FAQ for Tezenis

Tezenis-ben mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A szokásos házba történő szállítás díja 1000 forint, a 12 999 forintot meghaladó megrendelések esetén ingyenes a szállítás. Az expressz díj 3490 Ft, a kézbesítés a kézbesítési helyen 900 Ft. A UPS Express 48 órán belül leszállítva. A 14:00 után leadott megrendeléseket a következő munkanapokon belül feldolgozzuk és kiszállítják. Az e-mailben kapott azonosító alapján bármikor nyomon követheti a csomag mozgását. Tezenis arról tájékoztatja Önt, hogy különleges körülmények között (például kedvezmények, fekete péntek) a rendelések késhetnek.

Biztonságos a Tezenis webhelyen történő befizetés?

A Tezenis mezőben a következő fizetési módokat használhatja: Visa, Mastercard, PayPal, előre fizetett kártya, American Express, Apple Pay, természetesen. A fizetési folyamat a TrustWave-en keresztül zajlik, amely a világ egyik legfontosabb tanúsító testülete. Ezenkívül a vásárlásról megadott minden információt és személyes adatait a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően dolgozzuk fel. A webhelyet spam és vírusok védik. A navigáció teljesen biztonságos.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Tezenis honlapját?

Igen. A Tezenis regisztrációs felületével rendelkezik a hivatalos webhelyén, kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat a sikeres regisztrációhoz. Az e-mailre való regisztráció után akár Tezenis legfrissebb tevékenységéről és szolgáltatásáról szóló értesítéseket is kaphatja, amelyek nagyszerű kényelmet nyújtanak Önnek.

Hogyan lehet online használni a Tezenis kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Tezenis weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Tezenis kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Tezenis-nál?

Minden kuponnál a Tezenis meghatározza a megfelelő lejárati dátumot. Az érvényességi idő alatt a kupon segítségével élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Tezenis-nál. Győződjön meg arról, hogy a felhasználás ideje alatt nem mondja le a megrendelést a tezenis.com-on. Ha lemondja a megrendelést, akkor a akciók használata érvénytelen lesz, vagy visszaküldik a kártyacsomagját.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Tezenis kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.