ekuponok.com
Főoldal Üzletek The Body Shop

The Body Shop Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Van pontgyűjtési program a The Body Shop-ban?
Ha van tagsági igazolványod, a The Body Shop minden elköltött 100 Ft-ért 1 pontot ad - miután 150 pontot gyűjtöttél - beválthatod a pontjaidat 1500 Ft értékű kuponra. Online vásárláskor pontokat is beválthat a bevásárlókosár oldal "Hűségpontok beváltása" szakaszában. Ebben az esetben levonják a kedvezményt a számládon szereplő végösszegből. A pontokat nem csak a kedvezményes termékekre lehet beváltani.
Hogyan lehet fizetni The Body Shop-ban?
Választhat, hogy készpénzzel vagy hitelkártyával fizet a GLS csomagautomatán. Választhat utánvéttel is, és fizessen a futárnál. Előre is utalhat pénzt, vagy bankkártyás fizetést végezhet az OTP Mobil-SimplePay rendszeren keresztül, az üzletükben a következő típusú kártyákkal fizethet: MasterCard (dombornyomásos), Visa (dombornyomásos), American Express (dombornyomásos), elektron (nem dombornyomásos). A The Body Shop az összeg beérkezése után elküldi a megrendelést. Utánvét plusz 300 Ft.
A The Body Shop ingyenes szállítást biztosít?
A The Body Shop ingyenes szállítási szolgáltatásokat nyújt 16.000 Ft feletti megrendelések esetén! A The Body Shop kézbesítő személyzete expressz kézbesítést és csomagfelvételt biztosít az egész országban, kényelmes ügyfélszolgálatot nyújt 7 és 20 óra között, valamint pontos és kiszámítható szállítási és átvételi időket. Rendszeresen e-mailben értesítik a szállítási folyamatot és az átvétel idejét, és biztosítják a rugalmas szállítási időt és helyet (időpontot egyeztethet a GLS expressz szolgáltatásával).
Vásárolhatom a The Body Shop ajándékutalványokat?
Ha nem biztos benne, hogy mit szeretne a legjobban, vagy egy utolsó pillanatban keresi az ajándékot, akkor jó helyre került. Adj neki ajándékkártyát és választási lehetőséget, és lepd meg, hogy ő maga válogathassa össze új alkotásait! Adjon meg egy üzletet a The Body Shop címen, töltse fel, vagy válasszon egy kártyát az online áruházban! Egy ilyen kártyával bármikor könnyedén mosolyt csalhat valaki arcára. Az ajándékkártya összege 10 000, 5 000, 15 000, 20 000, 25 000 forint lehet.