ekuponok.com
Főoldal Üzletek The Liquid City

The Liquid City kupon és Akciók 65% - Szeptember 2021

FAQ for The Liquid City

Milyen fizetési módokat fogad el a The Liquid City?

Ha utánvéttel történik, akkor a futárnak készpénzben kell fizetnie a csomag kézhezvétele után. A futár nem tud hitelkártyával fizetni. Utánvét: 400 Ft. Banki átutalás (előre utalás), ha banki átutalással szeretne fizetni, a csomagot az átutalás kézhezvétele után kézbesítik a futárszolgálathoz! A banki átutalás kiválasztásakor a megrendelés során megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat. Ezenkívül a megrendelés befejezése után a The Liquid City egy megrendelés -visszaigazoló e -mailt is küld Önnek.

Mennyibe kerül The Liquid City termékeinek szállítása?

Szállítási díj: 1600 Ft. Utánvét díja: 400 Ft. 16 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Szállítási idő: 1-4 munkanap! Ha a banki átutalás (előre utalás) fizetési módot választja, a csomagot 13:00 előtt kézbesíti The Liquid City. A 13:00 óra után leadott rendeléseket csak a következő munkanapon lehet leadni! A futárszolgálat hétköznap 8:00 és 17:00 óra között szállítja a csomagokat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a The Liquid City honlapját?

Igen. Ellátogathatja a theliquidcity.com kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a The Liquid City tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a The Liquid City kuponjaikat?

Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a The Liquid City lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Kuponok használatára. Az ügyfél The Liquid City Kuponok-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

Mennyi ideig érvényes a kupon a The Liquid City-nál?

A The Liquid City valóban meghatározza a Akciók érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a The Liquid City Akciók -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt The Liquid City Kuponok lejárt, további különféle The Liquid City ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb The Liquid City kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.