ekuponok.com
Főoldal Üzletek The North Face

The North Face Kedvezmények 35% - Január 2022

FAQ for The North Face

E-mail címmel kell regisztrálnom a The North Face honlapját?

Igen. Ha regisztrál a The North Face tagjává, bármikor megszerezheti a The North Face Akciók legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a The North Face tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a The North Face kuponjaikat?

A kuponok használatához a The North Face vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a The North Face fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a The North Face által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a The North Face-nál?

A The North Face érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a The North Face oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb The North Face kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.