ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek TimeStore Kuponok

TimeStore Kuponkódok 85% - December 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes TimeStore k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for TimeStore

  TimeStore melyik fut√°rszolg√°latot haszn√°lja?

  Ingyenes sz√°ll√≠t√°s 1900 Ft felett. Magyar Posta: Ha ezt a k√©zbes√≠t√©si m√≥dot v√°lasztja, akkor a sz√°ll√≠tm√°nyt a lak√≥helye szerinti postahivatal k√©zbes√≠theti a TimeStore k√©zbes√≠t√©s√©t k√∂vetŇĎ k√∂vetkezŇĎ munkanapon. Az elsŇĎ k√©zbes√≠t√©s sikertelens√©ge ut√°n a fut√°r telefonon felveszi a kapcsolatot a c√≠mzettel a m√°sodik k√©zbes√≠t√©si k√≠s√©rlet idej√©rŇĎl √©s helysz√≠n√©rŇĎl, vagy megk√©rheti, hogy vegye √°t a csomagot a postai szolg√°ltat√°si helyen. GLS Express: Ha a GLS expressz szolg√°ltat√°s a sz√°ll√≠t√°si m√≥dot v√°lasztja, a megrendelt term√©keket az √Ėn √°ltal megadott c√≠mre sz√°ll√≠tj√°k a TimeStore sz√°ll√≠t√°s√°t k√∂vetŇĎ munkanapon bel√ľl. A fut√°rszolg√°lat SMS -√©rtes√≠t√©seket k√ľld a sz√°ll√≠t√°s napj√°n √©s a sz√°ll√≠t√°s elŇĎtt. Ha a megadott sz√°ll√≠t√°si d√°tum, helysz√≠n vagy d√°tum nem megfelelŇĎ az √Ėn sz√°m√°ra, akkor a fut√°rral megbesz√©lheti m√°s helysz√≠neket, idŇĎpontokat vagy d√°tumokat (a sz√∂veges √ľzenet tartalmazza a fut√°r telefonsz√°m√°t).

  Milyen fizetési módokat fogad el a TimeStore?

  ElŇĎleg utal√°ssal: Ha ezt a fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, akkor a term√©k√©rt banki √°tutal√°ssal fizet az egyik sz√°ml√°r√≥l a m√°sikra (az √°tutal√°s √°ltal√°ban 1-2 napot vesz ig√©nybe). Az √°tutal√°ssal kapcsolatos inform√°ci√≥kat a megrendel√©s befejez√©se ut√°n k√ľldik el. A TimeStore csak akkor sz√°ll√≠t, ha TimeStore megkapja a teljes fizet√©st. K√©szp√©nzes fizet√©s: Ha ut√°nv√©tet v√°laszt, akkor a term√©k √°tv√©telekor k√©szp√©nzben fizet (hitelk√°rty√°val nem tud fizetni). A 12.00 elŇĎtt rakt√°ron l√©vŇĎ rendel√©seket ugyanazon a napon sz√°ll√≠tj√°k, √≠gy ez a leggyorsabb sz√°ll√≠t√°si m√≥d.

  Kaphatok ajándékutalványt TimeStore-ban?

  Tegye TimeStore aj√°nd√©kutalv√°ny√°t a bev√°s√°rl√≥kos√°rba egy kattint√°ssal, majd kattintson a V√°s√°rl√°s most gombra, majd adja meg a bev√°s√°rl√≥ kosarat, v√°lassza ki a fizet√©si m√≥dot banki √°tutal√°ssal, a megjegyz√©sekben adja meg c√≠m√©t √©s aj√°nl√°s√°t. Az aj√°nd√©kutalv√°nyt a megadott e -mail c√≠mre k√ľldik. Az aj√°nd√©kutalv√°nyok k√©szp√©nzre nem v√°lthat√≥k. A fel nem haszn√°lt √©rt√©ket nem t√©r√≠tj√ľk vissza, √©s csak egyszer haszn√°lhat√≥ fel. Az utalv√°nyok √©rt√©ke tizen√∂tezer, tizen√∂tezer, tizen√∂tezer, harmincezer √©s hetvenezer forint.

  Van TimeStore termékeire garancia?

  Ha fogyaszt√≥i szerzŇĎd√©s keret√©ben v√°s√°rolt √ļj term√©ket v√°s√°rol, akkor az √°tv√©tel idŇĎpontj√°t√≥l sz√°m√≠tott 2 √©ves el√©v√ľl√©si hat√°ridŇĎn bel√ľl szavatoss√°gi ig√©nyt ny√ļjthat be a TimeStore -n√©l a term√©k hib√°i miatt, amelyek a sz√°ll√≠t√°s idŇĎpontj√°ban fenn√°lltak. -√©v el√©v√ľl√©si idŇĎ Az idŇĎszak letelte ut√°n m√°r nem √©rv√©nyes√≠theti a garanci√°lis jogait. Nem fogyaszt√≥i szerzŇĎd√©s eset√©n szavatoss√°gi ig√©nyt ny√ļjthat be az √°tv√©teltŇĎl sz√°m√≠tott 1 √©ven bel√ľl.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a TimeStore honlapját?

  Igen. Legyen a TimeStore tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a TimeStore Akciók megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a TimeStore oldalára.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a TimeStore kuponjaikat?

  Amikor a TimeStore weboldal√°n fizet, mutassa meg a kiz√°r√≥lagos TimeStore Akci√≥k-√©t, √©s a rendszer ezt a Akci√≥k-et alkalmazza a megrendel√©s√©re. A TimeStore Akci√≥k-e a fizet√©s befejez√©se ut√°n √©rv√©nytelen lesz vagy eltŇĪnik. Ha ism√©t a TimeStore oldal√°n v√°s√°rol, haszn√°lhat egy m√°sik TimeStore Akci√≥k-√©t.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a TimeStore-nál?

  A TimeStore kuponja alj√°n az √©rv√©nyess√©gi idŇĎszak l√°that√≥, amelyet a lej√°rati d√°tum elŇĎtt lehet felhaszn√°lni. N√©h√°ny TimeStore kupon√°nak azonban nincs lej√°rati d√°tuma, √©s ezeket a kuponokat m√©g a prom√≥ci√≥s term√©kek teljesen elad√°sa elŇĎtt fel lehet haszn√°lni.

  További Akciók, mint TimeStore Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   √Člvezz ADAM Elements Kieg√©sz√≠tŇĎk Term√©ket Legolcs√≥bban 6.990Ft-t√≥l VIP-Phone Oldalon

   Minden VIP Phone Kupon Lej√°r 18-12-22
  • Aj√°nlatok

   1460 Pride Csak 130 GBP

   Minden Dr. Martens Kupon Lej√°r 1-2-23
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 35%-t Notebook és Tablettartók Termékekre Pixato Oldalon

   Minden Pixato Kupon Lej√°r 22-12-22
  • Aj√°nlatok

   Watches2U Akciós: 35% Kedvezmény A Vásárlásnál A Kiválasztott Termékekre

   Minden Watches2U Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Kedvezmény Kód Ingyenes Szállításra A Schmiedmann -nél

   Minden Schmiedmann Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Bering Term√©ket Legolcs√≥bban 29900Ft-t√≥l Balogh √ďra Oldalon

   Minden Balogh √ďra Kupon Lej√°r 18-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb TimeStore kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.