ekuponok.com
Főoldal Üzletek Tinydeal

Tinydeal Kedvezmények 45% - Május 2022

FAQ for Tinydeal

E-mail címmel kell regisztrálnom a Tinydeal honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a tinydeal.com webhelyét, először a legfrissebb Tinydeal Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a Tinydeal márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a Tinydeal kuponjaikat?

A kuponok használatához a Tinydeal vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Tinydeal fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Tinydeal által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Tinydeal-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Tinydeal Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Tinydeal Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Tinydeal kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.