ekuponok.com
Főoldal Üzletek Tisza Cipő

Tisza Cipő Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for Tisza Cipő

Ki a Tisza Cipő kézbesítési partnere?

A Tisza Cipő futárpartner, a GLS futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül hétköznap reggel 8 és 17 óra között házhoz szállítják a csomagokat (ezért ha lehetséges, kérjék kézbesítését a munkahelyére). A GLS e-mailben megadja az információkat a szállítás napján, és meghatározza a várható szállítási időt. A megrendelés szállítási költsége a megrendelés súlyától és a fizetési módtól függ. A fizetési folyamat során az egyes szállítási módok költségeit egyértelműen feltüntetik. Tisza Cipő A szokásos szállítási díj Magyarországon belül 1150 forint.

Elfogadja a Tisza Cipő hitelkártyás fizetéseket?

Természetesen. Az OTP Bank Nyrt. Az SSL protokollt használó biztonságos kártyafogadási rendszerén keresztül kínál online áruházi kártyák elfogadását. Bankkártyával történő fizetéskor átirányítanak az OTP bank fizetési oldalára. A Tisza Cipő online áruházban nincs semmiféle kártya, sem a számla adata, száma, sem lejárati dátuma nem áll mögötte. A Tisza Cipő áruházban a következő kártyatípusokat használhatja a fizetéshez: Visa, MasterCard, American Express, Electron. Az áru átvételénél készpénzben is fizethet, ebben az esetben a futárszolgálat munkatársainak fizetheti ki a megrendelés összegét.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Tisza Cipő honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a tiszacipo.hu webhelyét, először a legfrissebb Tisza Cipő Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a Tisza Cipő márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a Tisza Cipő kuponjaikat?

Amikor az ügyfelek fizetnek a megrendeléseikért, kitöltsék a használni kívánt Tisza Cipő Kuponkódok-ét, és élvezheti a megfelelő kedvezményt. De ha a megrendelését törlik, akkor ezt a kedvezményt nem fog érvényteleníteni, és újra felhasználhatja ezt a Kuponkódok -t a Tisza Cipő vásárlásákor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Tisza Cipő-nál?

A Tisza Cipő rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a Tisza Cipő oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Tisza Cipő kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.