ekuponok.com
Főoldal Üzletek TOPáruk Kuponok

TOPáruk Kedvezmények 75% - Szeptember 2022

FAQ for TOPáruk

TOPáruk meddig tart a jótállási időt?

A jótállási idő termékenként változik, ezért a termék adatlapján mindig egyértelműen szerepel a jótállási idő. A TOPáruk áfa-számlákat állít ki a megrendelt termékekről, és szállításkor elküldi azokat az ügyfeleknek a termékekkel együtt. Ha a teljes gyártói garanciakártya és az általuk kiállított számla egyidejűleg létezik, a garancia érvényes. Ha a termék átvételét követő 72 órán belül hibát észlel, a terméket ingyenesen kicseréljük, és ha nincs pótalkatrész, akkor a vételár visszatérítésre kerül.

TOPáruk támogatja a visszatérést?

A TOPáruk 14 naptári napon belül biztosítja a lemondás jogát online vásárlások esetén. Az elállási jog vonatkozik az eredeti / gyári csomagolásban visszaszolgáltatott termékekre, valamint az összes tartozékra. A visszaküldéssel kapcsolatos költségeket (például szállítási díj, csomagolási díj), amelyek a visszaszolgáltatási és cserejog gyakorlásából erednek, a vevő viseli. A termék vételárát 14 naptári napon belül visszatérítjük, levonva a számla szállítási költségét! Az elállási jog gyakorlása esetén kérik, ne adjon meg bejelentett értékű csomagokat, és ne küldjön vissza postai vagy utánvétes csomagokat, mert a TOPáruk nem tudja azokat elfogadni.

Fizethetem a TOPáruk által megrendelt árukért online hitelkártyával?

Igen, ráadásul a TOPáruk ügyfelek számára a bankkártyák használata ingyenes, és a fizetett plusz pénz kivételével nem kell más díjat kiszámítania. Online hitelkártyás fizetési szolgáltatójuk egyszerű. Az egyszerű online fizetési rendszert az OTP Mobil Kft. Fejleszti és üzemelteti. Fizethet szállításkor és készpénzben is, ezért a megrendelés kézhezvétele után fizetnie kell az árukért. Ha utánvétről van szó, kérik, készítsen pontos utánvét összeget.

E-mail címmel kell regisztrálnom a TOPáruk honlapját?

Igen. TOPáruk kizárólagos tagsági kedvezményrendszerrel rendelkezik. Taggá válhat, ha regisztrálja az e-mail címével a toparuk.hu oldalára. Miután taggá válik, élvezheti a TOPáruk különböző előnyeit.

Hogyan lehet online használni a TOPáruk kuponjaikat?

A TOPáruk-t keresve eljuthat a kereskedő oldalára, és kiválaszthatja a kedvenc termékeit. Miután megerősítette, hogy a TOPáruk Kuponok-e érvényes, rengeteg pénzt takaríthat meg, ha a fizetés során beírja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a TOPáruk-nál?

Ha ismernie kell minden TOPáruk tényleges felhasználási dátumát, az egyes kuponok alján ellenőrizheti a megfelelő kupon érvényességi idejét. A TOPáruk sokféle Akciók -t kínál az ügyfelek számára, hogy igényeik szerint választhassanak.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb TOPáruk kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.