ekuponok.com
Főoldal Üzletek Top4Fitness

Top4Fitness Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Top4Fitness

A Top4Fitness ingyenes szállítást kínál?

Magyarország posta: A futár az Ön által megadott címre szállítja a csomagot. A megrendelés értéke 0-29 000 Ft, a szállítási díj pedig 990 Ft. Ingyenes házhozszállítás 29 001 Ft felett Top4Fitness. GLS: A futár az Ön által megadott címre szállítja a csomagot. A szállítási díj 1550 forint. Személyes átvétel a csomagon pontmentesen a csomag feladójának. Az utánvét díja 260 forint. Utánvét csak BANK KÁRTYÁVAL fizethető.

Top4Fitness milyen fizetési módokat fogad el?

A Top4Fitness elfogad hitelkártyákat. Mint pl. Maestro, Master, Visa. Miután elküldte megrendelését, Top4Fitness átirányít a fizetési oldalra. Készítsen jóváhagyásra hitelkártyáját és telefonszámát. Ez ingyenes. Természetesen választhatja az utánvétet is.A jelenlegi egészségügyi kockázatok miatt nem javasolják ezt a szintén ingyenes fizetési módot.

Miért váljon a Top4Fitness tagjává?

Íme néhány jó ok: Minden alkalommal, amikor a Top4Fitness termékétől vásárol az aktuális áron, további 5% kedvezményt kaphat, amely szinte az egész termékcsaládra érvényes. Emellett exkluzív híreket és azonnali értesítéseket is kaphat a limitált kiadású termékekről, így nagyobb eséllyel vásárolhatja meg a megfelelő méretet. Különleges ajánlatok és kedvezmények csak a klub tagjainak.