ekuponok.com
Főoldal Üzletek Top4Running

Top4Running Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Top4Running

Milyen előnyei vannak Top4Running klubjának?

Nem akar lemaradni erről a futó buliról. Itt a Top4Running -ban megtalálja az összes újdonságot, és az elsők között ismerheti meg őket. Különös figyelmet fordítanak rád, a legjobb felszereléssel rendelkeznek, élvezik a különleges ajánlatokat és kedvezményeket. Top4Running klubja az ön belépője egy különleges futóközösségbe, és most ők is meghívják Önt, hogy élvezze a tagságot. Gyere és üdvözöllek a klubban. Miért kell taggá válni? Íme néhány jó ok: minden aktuális árból történő vásárlás esetén további 5% -os kedvezményt kaphat, amely szinte az egész választékra érvényes. Azonnali értesítéseket kaphat az exkluzív hírekről és a limitált kiadású termékekről, így nagyobb eséllyel kap megfelelő méretet. A különleges ajánlatok és kedvezmények csak a klubtagokra vonatkoznak.

Elfogadja a Top4Running hitelkártyás fizetéseket?

Természetesen igen! A megrendelés elküldése után a Top4Running átirányít a fizetési oldalra. Készítse elő a hitelkártyáját és a telefonját jóváhagyásra. A fizetesi rendszer nagyon biztonságos, és az Ön adatai és információi biztonságosak. Használhat utánvéttel is, vagyis készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a futárnál.

Top4Running hogyan kézbesíti a megrendelt termékeket?

Top4Running kézbesítési partnere Magyarország posta: A futár az Ön által megadott címre szállítja a csomagot. A 0-29 000 Ft-os megrendelés szállítási díja 990 Ft. A 29001 Ft feletti szállítási díj 260 forint. GLS: A futár az Ön által megadott címre szállítja a csomagot. Személyes átvétel a csomagon: 0-29 000 Ft, a fuvardíj 920 Ft.