ekuponok.com

Topgal Kuponok és Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Topgal

Topgal hány vagy több értékű megrendelés kínál ingyenes szállítást?

Szállítás Magyarországon: A Topgal a GLS futárszolgálat segítségével legfeljebb két munkanapon belül a megrendelt termékeket Magyarország bármely címére szállítja. Felajánlják a szállítás lehetőségét országszerte több mint 900 GLS csomagpont bármelyikébe. A szállítási alapdíj 1500 forint, 18 000 forintos vásárlás esetén ingyenes: A megrendelt termék értéke legfeljebb 1500 forint, ingyen pedig több mint 18 000 forint.

Hogyan fizethetek a Topgal webshopban?

A következő módokon fizethe, amikor a Topgal webshopban vásárol: utánvéttel (utánvéttel egy futárcégen keresztül). Ezért a Topgal 500 forintos felárat számít fel a fizetési módra. Online előre fizetett (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Google Pay, Masterpass). Kiválaszthatja a kedvelt fizetési módot.

A Topgal iskolatáska vízálló anyagból készül?

Igen, Topgal összes iskolatáskáját esőkabátok áztatják. Ezenkívül a hátizsák anyaga belülről PU bevonattal van ellátva, hogy megakadályozza a víz áthaladását. A cipzárak helyzete bonyolultabb, és nem biztos, hogy 100% -os vízállóságot nyújt egy erősebb zuhany alatt. A maximális biztonság érdekében azt javasolják, hogy vásároljon esővédőt az iskolatáskájához - megtalálhatja a kiegészítők kategóriában.

Milyen előnyökkel jár a Topgal alkalmazás letöltése?

Próbálja ki Topgal mobilalkalmazását Android és iOS rendszeren. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Playről és az Appstore-ból. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen vásároljon mobiltelefonján. Ezen felül bónuszként a Topgal 1500 forintos próbaengedményt kínál. Ha a vásárlás összege meghaladja a 12.000 Ft-ot, akkor a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a megrendelésből.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Topgal honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Topgal tagjává, bármikor megszerezheti a Topgal Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Topgal tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Topgal kuponjaikat?

A Topgal Kuponok-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Topgal Kuponok-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Topgal-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Topgal Kuponkódok-ek. Nem kell aggódni, mert a Topgal Kuponok használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Topgal Kuponok-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Topgal kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.