ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Trendmaker Kuponok

Trendmaker Kuponkódok 70% - November 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Trendmaker k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Trendmaker

  A Trendmaker kínál kedvezményeket?

  Term√©szetesen igen, csak a Trendmaker heti h√≠rlevel√©re kell feliratkoznia, hogy 500 magyar forint kedvezm√©nyt kapjon, √©s t√∂bb mint 2000 magyar forint v√°s√°rl√°sa haszn√°lhat√≥. Az 500 forintos kedvezm√©ny mellett elsŇĎk√©nt is megismerheti Trendmaker kiz√°r√≥lagos aj√°nlat√°t. Ha m√°r nem szeretne √ľzeneteket kapni tŇĎl√ľk, leiratkozhat.

  Trendmaker milyen fizetési módokat támogat?

  A Trendmaker sz√°mos fizet√©si m√≥dot t√°mogat, mert azt akarj√°k, hogy az √ľgyfeleik v√°s√°rl√°si √©lm√©nye √©lvezetesebb√© √©s k√©nyelmesebb√© v√°ljon. T√°mogatj√°k az online hitelk√°rty√°t (SimplePay rendszer altal), ut√°nv√©ttel + 600 l√°b kezel√©si d√≠jat, k√©szp√©nzt a helysz√≠nen. V√°laszthat fizet√©si m√≥dot szok√°sai vagy preferenci√°i szerint.

  Trendmaker ingyenes házhozszállítási szolgáltatást kínál?

  Az online megrendelt term√©keket a term√©koldalon felt√ľntetett v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎn bel√ľl sz√°ll√≠tj√°k (a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľggetlen√ľl) (vis maior eset√©n meghosszabb√≠tjuk), a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©kek 1-5 munkanapig √©rv√©nyesek. A h√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°si d√≠j brutt√≥ 1390 Ft. 40 000 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a Trendmaker ingyenes sz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°st ny√ļjt. A GLS √°ra 1790 Ft.

  Trendmaker-nek meddig tart a jótállási ideje?

  Fogyaszt√≥i szerzŇĎd√©sek eset√©n a Trendmaker √ľgyfelek a term√©k √°tv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott egy √©ven bel√ľl √©rv√©nyes√≠thetik a term√©khib√°kra vonatkoz√≥ garanci√°lis ig√©nyeiket, amelyek m√°r a sz√°ll√≠t√°skor fenn√°lltak. Az egy√©ves el√©v√ľl√©si idŇĎ ut√°n a felhaszn√°l√≥k m√°r nem tudj√°k √©rv√©nyes√≠teni szavatoss√°gi jogaikat. A felhaszn√°l√≥ az al√°bbi kell√©kszavatoss√°gi ig√©nyeket v√°laszthatja ki: Jav√≠t√°sra vagy cser√©re lehet sz√ľks√©g.

  Hogyan fizethetek a Trendmaker √ľzlet√©ben t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s√©rt?

  Trendmaker sz√°mos fizet√©si m√≥dot elfogad. A fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl v√°laszthat: online hitelk√°rtya (SimplePay), ut√°nv√©ttel + 600 Ft kezel√©si d√≠j, k√©szp√©nzzel a helysz√≠nen. A fizet√©si m√≥dot saj√°t preferenci√°i szerint v√°laszthatja ki. A simplepay online fizet√©si rendszerben haszn√°lhatja a MasterCard, Visa, Visa Electron √©s Maestro szolg√°ltat√°sokat. A h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge √∂sszesen 1390 forint, a 40 000 forint feletti v√°s√°rl√°si √∂sszeg pedig ingyenes. PostaPonti nyugta d√≠ja: √∂sszesen 990 forint, t√∂bb mint 40 000 forint√©rt ingyenes. Szem√©lyes √°tv√©tel: ElŇĎre egyeztetve a szolg√°ltat√≥ √°tv√©teli pontj√°n. GLS1790 Ft.

  Mi a Trendmaker szállítási határideje?

  Az online megrendelt term√©keket a term√©koldalon felt√ľntetett v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎn bel√ľl sz√°ll√≠tj√°k (a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľggetlen√ľl) (vis maior eset√©n meghosszabb√≠tjuk), a k√©szleten l√©vŇĎ term√©kek pedig 1-5 munkanapon bel√ľl. Az MPL expressz szolg√°ltat√°s sz√°ll√≠t√°si d√≠ja √∂sszesen 1390 Ft, a v√°s√°rl√°s √∂sszege meghaladja a 40 000 Ft -ot, Trendmaker ingyenes sz√°ll√≠t√°s. PostaPonti nyugta d√≠ja: √∂sszesen 990 forint, t√∂bb mint 40 000 forint√©rt ingyenes. Szem√©lyes √°tv√©tel: ElŇĎre egyeztetve a szolg√°ltat√≥ √°tv√©teli pontj√°n. GLS1790 Ft.

  Trendmaker kedvezményeket kínál?

  Szeretne olcs√≥bb √°ron beszerezni Trendmaker term√©keket? Iratkozzon fel a Trendmaker heti h√≠rlevel√©re, √©s 500 Ft kedvezm√©nyben r√©szes√ľl, amelyet 2000 Ft feletti √°ru v√°s√°rl√°s√°ra haszn√°lhat fel. √ćrja be e -mail c√≠m√©t, √©s elsŇĎk√©nt √©rtes√ľlhet Trendmaker leg√ļjabb term√©keirŇĎl, valamint exkluz√≠v aj√°nlatair√≥l √©s prom√≥ci√≥ir√≥l. B√°rmikor leiratkozhat.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Trendmaker honlapját?

  Igen. Ha regisztr√°lja e-mail c√≠m√©vel a trendmaker.hu oldal√°t, akkor t√∂bbet megtudhat a Trendmaker-rŇĎl. √Člvezheti azokat az exkluz√≠v elŇĎny√∂ket, amelyeket a tagok √©lvezhetnek, √©s megismerheti a leg√ļjabb Trendmaker aj√°nlatait is.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Trendmaker kuponjaikat?

  A Trendmaker Kuponok-e seg√≠ts√©g√©vel p√©nzt takar√≠that meg, amikor a Trendmaker-n√©l v√°s√°rol. ElŇĎsz√∂r jelentkezzen be egy megl√©vŇĎ fi√≥kba, vagy l√©tre kell hoznia egy √ļj fi√≥kot a trendmaker.hu honlapj√°n, majd a term√©kek kiv√°laszt√°s√°hoz b√∂ng√©szhet a trendmaker.hu term√©koldal√°n, hogy kiv√°lassza a term√©keket, √©s felvegye ŇĎket a bev√°s√°rl√≥kos√°rba; v√©g√ľl fizet√©skor a bev√°s√°rl√≥kos√°rba v√°lassza ki a megrendelni k√≠v√°nt term√©ket, kattintson a megrendel√©s gombra, v√°lassza ki a felt√©teleknek megfelelŇĎ Trendmaker kuponokat, √©s v√©g√ľl fejezze be a fizet√©st.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Trendmaker-nál?

  Trendmaker Akci√≥k haszn√°lati szab√°lyai elŇĎ√≠rj√°k a pontosan haszn√°lhat√≥ idŇĎtartom√°nyt, √©s az egyes kuponok haszn√°lati ideje nem felt√©tlen√ľl egyezik meg. A rendel√©si ig√©ny √©s az √°ruh√°zi kedvezm√©nyrendszer szerint a Trendmaker Akci√≥k haszn√°lati ideje v√°ltoz√≥.

  További Akciók, mint Trendmaker Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   40% Off A Gyerek Cikkekre + Ingyenes Szállítás

   Minden CCC Kupon Lej√°r 30-11-22
  • Aj√°nlatok

   Kedvezm√©nyk√≥d 100 ‚ā¨ Black Friday A Terranov√°n

   Minden Terranova Kupon Lej√°r 14-2-23
  • Aj√°nlatok

   Autóápolás és Autókozmetika 900Ft-tól

   Minden Centralcar.hu Kupon Lej√°r 7-12-22
  • Aj√°nlatok

   Ingyenes Szállítás Az Egész Világon 75 USD Fölöttii Rendelés Esetén

   Minden Design By Humans Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Helyszínek Terméket 56.900Ft-tól PihiPakk Oldalon

   Minden PihiPakk Kupon Lej√°r 2-12-22
  • Aj√°nlatok

   Takarítson Meg Akár 85%-ot Az Otthoni Vészhelyzeti Biztosítás árából Az Esure-nál

   Minden Esure Kupon Lej√°r 5-12-22
  • Aj√°nlatok

   Kapj VISSZAK√úLD√ČS Term√©ket Legalacsonyabban 31.990Ft-t√≥l Nemzeticipobolt Oldalon

   Minden Nemzeticipobolt Kupon Lej√°r 8-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Trendmaker kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.