ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Trendmaker

Trendmaker Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Trendmaker

A Trendmaker kínál kedvezményeket?

Term√©szetesen igen, csak a Trendmaker heti h√≠rlevel√©re kell feliratkoznia, hogy 500 magyar forint kedvezm√©nyt kapjon, √©s t√∂bb mint 2000 magyar forint v√°s√°rl√°sa haszn√°lhat√≥. Az 500 forintos kedvezm√©ny mellett elsŇĎk√©nt is megismerheti Trendmaker kiz√°r√≥lagos aj√°nlat√°t. Ha m√°r nem szeretne √ľzeneteket kapni tŇĎl√ľk, leiratkozhat.

Trendmaker milyen fizetési módokat támogat?

A Trendmaker sz√°mos fizet√©si m√≥dot t√°mogat, mert azt akarj√°k, hogy az √ľgyfeleik v√°s√°rl√°si √©lm√©nye √©lvezetesebb√© √©s k√©nyelmesebb√© v√°ljon. T√°mogatj√°k az online hitelk√°rty√°t (SimplePay rendszer altal), ut√°nv√©ttel + 600 l√°b kezel√©si d√≠jat, k√©szp√©nzt a helysz√≠nen. V√°laszthat fizet√©si m√≥dot szok√°sai vagy preferenci√°i szerint.

Trendmaker ingyenes házhozszállítási szolgáltatást kínál?

Az online megrendelt term√©keket a term√©koldalon felt√ľntetett v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎn bel√ľl sz√°ll√≠tj√°k (a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľggetlen√ľl) (vis maior eset√©n meghosszabb√≠tjuk), a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©kek 1-5 munkanapig √©rv√©nyesek. A h√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°si d√≠j brutt√≥ 1390 Ft. 40 000 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n a Trendmaker ingyenes sz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°st ny√ļjt. A GLS √°ra 1790 Ft.

Trendmaker-nek meddig tart a jótállási ideje?

Fogyaszt√≥i szerzŇĎd√©sek eset√©n a Trendmaker √ľgyfelek a term√©k √°tv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott egy √©ven bel√ľl √©rv√©nyes√≠thetik a term√©khib√°kra vonatkoz√≥ garanci√°lis ig√©nyeiket, amelyek m√°r a sz√°ll√≠t√°skor fenn√°lltak. Az egy√©ves el√©v√ľl√©si idŇĎ ut√°n a felhaszn√°l√≥k m√°r nem tudj√°k √©rv√©nyes√≠teni szavatoss√°gi jogaikat. A felhaszn√°l√≥ az al√°bbi kell√©kszavatoss√°gi ig√©nyeket v√°laszthatja ki: Jav√≠t√°sra vagy cser√©re lehet sz√ľks√©g.