ekuponok.com
Főoldal Üzletek True To Sole

True To Sole Kedvezmények 60% - Július 2022

 • Ajánlatok

  Obadis Kiárusítási Ajánlatok: Vásároljon és Takarítson Meg Akár 60%-ot

  Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Szerezzen Akár 50% Kedvezményt A Ma-serre-de-jardin

  Lejár 23-12-22
 • Ajánlatok

  Kupon – 15% Kedvezmény A Ruhákra és Cipőkre Az Aboutyou Oldalon

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  55% Kedvezmény A True To Sole Akciók áron

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  Vesz 15% A Következő Megrendeléshez

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás Minden Megrendelésnél A Következőtől: True To Sole

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  20% Kedvezmény A True To Sole Kedvezmények áron + Ingyenes Szállítás Minimális összeggel

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  True To Sole Akciók: : Akár 35% Kedvezmény Minimum Nélkül

  Lejár 5-10-22
 • Ajánlatok

  True To Sole Promóciós Kód: Air Jordan 1 Low Green Toe 49990Ft-tól

  Lejárt 10-12-21

FAQ for True To Sole

Honnan származnak True To Sole cipői?

True To Sole Európa -szerte és még a tengerentúlon is rendelkezik kapcsolatokkal, és csak bevált és megbízható partnerek szakosodtak az eredeti cipőkben. Ennek köszönhetően továbbra is beszerezhetik a legkeresettebb, legkülönlegesebb és legritkább cipőket. Emellett igyekeznek kielégíteni az egyéni (előzetes) megrendelési igényeket, amelyek általában több hetet vesznek igénybe. További információkat az előrendelésben talál.

Van True To Sole termékeire garancia?

True To Sole jótállást és garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően-ezek megfelelnek a mindennapi életben használt "garancia" kifejezésnek. A True To Sole által biztosított cipők-bár természetesen eredeti, vadonatúj és soha nem használt-értékesítésük miatt jogszerűen használt termékeknek minősülnek. Egyéves jótállást biztosítanak a fogyóeszközökre: ha ebben az időszakban gyártási hiba miatt visszatér, és kiderül, hogy a rendeltetésszerű használat okozta hiba, akkor foglalkoznak vele. Az új termék 10.000 Ft-os árgaranciája nem kétéves garancia. 10.000 Ft vagy annál magasabb vételár esetén egy év garancia és két év kellékszavatossági garancia érvényes.

Hogyan fizethetek True To Sole online áruházában rendelés leadásakor?

Az online áruházban az ár forintban van megadva. A megrendelésért hitelkártyával fizethet a Simple by OTP rendszeren keresztül. Minden tranzakció titkosított és biztonságos. True To Sole nem fér hozzá és nem tárolja a banki vagy kártyaadatait. Ha utánvéttel rendel, akkor a végső összeget készpénzben vagy forintban fizetheti ki a magyar futárnak. Romániában lejben kell kifizetni az online áruházban a postaköltséget plusz postaköltséget, és készpénzben lejben kell fizetni, Szlovákiában pedig euróban is.

True To Sole ingyenes szállítást kínál?

30.000 Ft feletti megrendelés esetén a True To Sole ingyen szállítja Magyarországra. Ha a megrendelés értéke 30.000 Ft alatt van, a szállítási díj 1.490 Ft. Magyarország kivételével a szállítási költségek a következők: Románia 5990 EUR (83 RON), Szlovákia 3 590 Ft (10 €), Európa többi része 9490 Ft (26,30 €), Európán kívül 17 990 Ft (49,80 €).

E-mail címmel kell regisztrálnom a True To Sole honlapját?

Igen. Regisztrálja a truetosole.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a True To Sole elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a True To Sole kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a True To Sole címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc True To Sole termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt True To Sole Akciók-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt True To Sole Kuponok-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a True To Sole-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő True To SoleAkciók -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a True To Sole Akciók lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

További Akciók, mint True To Sole Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Akár 60% 44 Kedvezény Cicus Termékekre

  Minden NETBolt Kupon Lejár 22-7-22
 • Ajánlatok

  SYNLAB Kedvezményes Kód: Szerezz Akár 75% Kedvezményes SARS-CoV-2 PCR és Szerológiai Antitest Vizsgálatok árai Termékeket SYNLAB Oldalon

  Minden SYNLAB Kupon Lejár 18-7-22
 • Ajánlatok

  Hotel Rudolf Kedvezményes Kód: Kapj Room Terméket Legalacsonyabban 16700Ft-tól Hotel Rudolf Oldalon

 • Ajánlatok

  Ars Una Promóciós Kód: Szerezz 350 Ml Terméket 2.870Ft-tól Ars Una Oldalon

  Minden Ars Una Kupon Lejár 16-7-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb True To Sole kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.