ekuponok.com
Főoldal Üzletek True To Sole

True To Sole Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for True To Sole

Honnan származnak True To Sole cipői?

True To Sole Európa -szerte és még a tengerentúlon is rendelkezik kapcsolatokkal, és csak bevált és megbízható partnerek szakosodtak az eredeti cipőkben. Ennek köszönhetően továbbra is beszerezhetik a legkeresettebb, legkülönlegesebb és legritkább cipőket. Emellett igyekeznek kielégíteni az egyéni (előzetes) megrendelési igényeket, amelyek általában több hetet vesznek igénybe. További információkat az előrendelésben talál.

Van True To Sole termékeire garancia?

True To Sole jótállást és garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően-ezek megfelelnek a mindennapi életben használt \"garancia\" kifejezésnek. A True To Sole által biztosított cipők-bár természetesen eredeti, vadonatúj és soha nem használt-értékesítésük miatt jogszerűen használt termékeknek minősülnek. Egyéves jótállást biztosítanak a fogyóeszközökre: ha ebben az időszakban gyártási hiba miatt visszatér, és kiderül, hogy a rendeltetésszerű használat okozta hiba, akkor foglalkoznak vele. Az új termék 10.000 Ft-os árgaranciája nem kétéves garancia. 10.000 Ft vagy annál magasabb vételár esetén egy év garancia és két év kellékszavatossági garancia érvényes.

Hogyan fizethetek True To Sole online áruházában rendelés leadásakor?

Az online áruházban az ár forintban van megadva. A megrendelésért hitelkártyával fizethet a Simple by OTP rendszeren keresztül. Minden tranzakció titkosított és biztonságos. True To Sole nem fér hozzá és nem tárolja a banki vagy kártyaadatait. Ha utánvéttel rendel, akkor a végső összeget készpénzben vagy forintban fizetheti ki a magyar futárnak. Romániában lejben kell kifizetni az online áruházban a postaköltséget plusz postaköltséget, és készpénzben lejben kell fizetni, Szlovákiában pedig euróban is.

True To Sole ingyenes szállítást kínál?

30.000 Ft feletti megrendelés esetén a True To Sole ingyen szállítja Magyarországra. Ha a megrendelés értéke 30.000 Ft alatt van, a szállítási díj 1.490 Ft. Magyarország kivételével a szállítási költségek a következők: Románia 5990 EUR (83 RON), Szlovákia 3 590 Ft (10 €), Európa többi része 9490 Ft (26,30 €), Európán kívül 17 990 Ft (49,80 €).

E-mail címmel kell regisztrálnom a True To Sole honlapját?

Igen. Regisztrálja a truetosole.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a True To Sole elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a True To Sole kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a True To Sole címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc True To Sole termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a \"Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt True To Sole Akciók-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt True To Sole Kuponok-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a True To Sole-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő True To SoleAkciók -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a True To Sole Akciók lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb True To Sole kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.