ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ugyismegveszel

Ugyismegveszel Kuponok és Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Ugyismegveszel

Milyen szállítási módot használ a Ugyismegveszel?

A csomagküldő átvételi pont 790 Ft. Pick Pack Pont 990 Ft, házhoz szállítás (DPD) 1390 Ft, PostaPont 1090 Ft, házhoz szállítás (Magyar Posta) 1290 Ft. A házhoz szállítással megrendelt csomagokat hétköznap reggel 8 és 18 óra között szállítják. Szállítás előtt a Ugyismegveszel e-mailt küld a megrendelés során megadott e-mail címre, amely tartalmazza a pontos kézbesítési intervallumot.

Milyen fizetési módokat fogad el a Ugyismegveszel?

A hitelkártya (Barion) ingyenes, az előzetes utalás ingyenes, az utánvét 290 Ft. Természetesen telefonon is megrendelhet. kérik, hívja a Ugyismegveszel ügyfélszolgálatát, és munkatársai átveszik az árut az Ön számára. A megrendeléseket általában 1-3 munkanapon belül házhoz szállítják. A pontos információkat az adott termék adatlapján találja meg. Banki átutalással történő fizetéshez +1 munkanap szükséges!

Mennyi a Ugyismegveszel szállítási ideje?

A megrendeléseket általában 1-3 munkanapon belül házhoz szállítják. A pontos információkat az adott termék adatlapján találja. Ha átutalásról van szó, +1 munkanapot vesz igénybe! Rendelhet telefonon, kérik, hívja a Ugyismegveszel ügyfélszolgálatát, és munkatársai felveszik az árut. A csomagküldési és átvételi pontok 790 Ft, Pick Pack Pont 990 Ft, Házhozszállítás (DPD) 1390 Ft, PostaPont 1090 Ft, Házhozszállítás (Magyar Posta) 1290 Ft.

Mi a garancia Ugyismegveszel termékeire?

A Ugyismegveszel 6 hónapos garanciát biztosít 10 000 Ft alatti termékekre, és 12 hónapos garanciát 10 000 Ft feletti termékekre, kivéve azokat a termékeket, amelyek a törvény rendelkezései szerint + 1 év kötelező jótállást igényelnek. Ez meghosszabbítja ezen termékek jótállási idejét. A jótállási idő a jótállási jegyen található. Az értékhatártól függetlenül minden termékükre 2 év garancia vonatkozik. Ha a termék nem a várt módon működik, akkor cserét is biztosíthatnak.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Ugyismegveszel-ban?

Az Ugyismegveszel elfogad hitelkártyát (Barion) fizetési módként, amely ingyenes. A megrendelt áru után banki átutalással történő előleget is elfogadnak, ami szintén ingyenes. Természetesen választhat utánvétes módot is, és készpénzzel fizetheti ki rendelését a futárnál, ami 290 Ft kezelési díjat igényelni fog.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ugyismegveszel honlapját?

Igen. A ugyismegveszel.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Ugyismegveszel Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Ugyismegveszel szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Ugyismegveszel kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Ugyismegveszel Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Ugyismegveszel oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ugyismegveszel-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a Ugyismegveszel Akciók-et kell használnia. De ezek a Ugyismegveszel Akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a Ugyismegveszel megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ugyismegveszel kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.