ekuponok.com
Főoldal Üzletek Upatika

Upatika Kuponok és Kuponkódok 60% - Október 2021

FAQ for Upatika

Upatika elfogad utánvéttel?

Szállításkor fizethet. A vevő a termék árát a kézbesítési címen fizeti meg, és ha rendelkezésre áll, a futárnál hitelkártyával fizeti készpénzben vagy szinte bárhol a szállítási költséget. Hitelkártyával is fizethet, és kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a Upatika otthoni boltjában. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank webhelyére irányít, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt legbiztonságosabb titkosított tranzakcióval. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat. Használhat banki átutalást vagy készpénzt is fizethet a helyszíni Szebellédy gyógyszertárban.

Upatika milyen kézbesítési módszert használ?

A Upatika támogatja a házhozszállítást és postán marad: ebben az esetben a postán veheti át csomagját. Csomagautomata: Az áru átvétele miatt nincs szükség kitérőre, mert bevásárlóközpontokban és forgalmas helyeken megtalálja a legtöbb csomagautomatát, bárhová is megy. MOL benzinkút és COOP üzlet. Ha a rendszer megerősítette a megrendelést, a csomag átvehető. Az összeszerelt csomagot a teljes munkaidő alatt el lehet vinni. Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft feletti megrendelések esetén elérhető, címtől függetlenül.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Upatika honlapját?

Igen. Legyen a Upatika tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a Upatika Akciók megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a Upatika oldalára.

Hogyan lehet online használni a Upatika kuponjaikat?

A Upatika Kuponok-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Upatika Kuponok-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Upatika-nál?

Upatika kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Upatika Akciók egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

További Akciók, mint Upatika Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Upatika kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.