ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vágyaim

Vágyaim Kedvezmények 40% - Január 2022

FAQ for Vágyaim

Mikor kapom meg Vágyaim termékeit?

Vágyaim javasolja az online vásárlást, és válassza ki a csomagszállítási lehetőséget. A Foxpost és az MPL csomagológéppel teljesen elkerülheti az idegenekkel való találkozást. Jelenleg ez a legbiztonságosabb módja a csomagok fogadásának. Vágyaim A garantált szállítási idő Magyarországon belül 1 munkanap, ha: a GLS expressz szolgáltatást választja; online rendelést ad le munkanapokon 17:00 előtt; a termék raktáron van; helyesen adta meg telefonszámát; és megtalálhatja a megadott szállítási címen.

Milyen fizetési módokat fogad el a Vágyaim?

Utánvéttel-A csomag kézhezvételekor meg kell fizetnie a megrendelésért járó összeget (Utánvéttel hitelkártyás fizetés is történik Pick-Pack Ponton vagy Foxpost csomaggépeken. Barion hitelkártyás fizetés (elfogadja a MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Am Ex kártya). Banki átutalás (OTP)-Az OTP Simple-t teljes átutalással viheti át a fiókjából. Készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet a Vágyaim üzletben személyesen.

Vágyaim ajándékutalványokat árul?

Ajándékot szeretne küldeni egy barátjának, de nem tudja, mit szeret? Vágyaim ajándékutalványa a legjobb választás! Vágyaim a következő típusú utalványokat bocsátja ki: 5000 Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft, 50 000 Ft. Ajándékutalvány csak készpénzzel vagy hitelkártyával vásárolható meg. A tanúsítvány nem tölthető fel újra.

Hogyan működik Vágyaim hűségpont -rendszere?

Ha Vágyaim -től vásárol, hűségpontokat gyűjthet! Hogyan működik? Ez egyszerű! Amikor Vágyaim regisztrált vásárlójaként vásárol, automatikusan hűségpontot kap. Az így összegyűjtött pontokat szükség szerint felhasználhatja a következő vásárláshoz. A hűségpontok 360 napig használhatók fel. Minden vásárlás után 1 hűségpontot kapnak minden elköltött 25 forint után (tehát az összes vásárlás 4% -ába számítanak). A pontok egy részét vagy mindegyikét megvásárolhatja ilyen módon. 1 hűségpont 1 forintnak felel meg. Hűségpontjait 360 napig használhatja fel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vágyaim honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a vagyaim.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Vágyaim Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Vágyaim webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Vágyaim kuponjaikat?

Vágyaim annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a Vágyaim Kuponkódok-e alján található konkrét használati módot, vagy a Vágyaim részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vágyaim-nál?

A Vágyaim Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Vágyaim személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vágyaim kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.