ekuponok.com
Főoldal Üzletek Van Graaf

Van Graaf kedvezmények 35% - Július 2022

 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás és Visszatérítés A Van Graaf Vásárlás Esetén

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Kap Ingyenes Ajándék Kiválasztott Tételekkel

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Minta A Van Graaf Vásárlásról + 35% Kedvezmény

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Kérjen Egy Barátot, Kap 15% A Van Graaf Megrendelésnél

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Felfedez Nagy Promóciós Kód és Ajánlatok Hírlevélre Való Feliratkozással A Van Graaf Webhelyen

  Lejár 1-10-22

FAQ for Van Graaf

Telefonon is vásárolhatok Van Graaf termékeket?

Sajnos jelenleg még nem lehet telefonon megrendelni a Van Graaf termékeit. Ha segítségre van szüksége az online megrendeléshez, vegye fel a kapcsolatot a Van Graaf ügyfélszolgálatával. Hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között hívhatja az ingyenes forródrótot vagy e-mail altal veheti fel a kapcsolatot.

Van Graaf hogyan adja le a megrendelésemet?

Van Graaf DPD futárszolgálat útján elküldi megrendelését. A weboldalukon megrendelt tételek csak lengyelországi postacímekre szállíthatók. A szállítási költség lengyel zloty 9,90, a házhoz történő szállítás 2 ingyenes kézbesítési kísérlet. A házhoz szállítás költsége ingyenes. Van Graaf e-mailben értesíti Önt a megrendelés elküldéséről. Még mindig nem kapta meg a csomagját hét munkanap után, és nem hagyta a szomszédokra? Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a Van Graaf ügyfélszolgálatával

Van Graaf milyen fizetési módokat fogad el?

A Van Graaf utánvétet fogad el: az utánvét az online boltokban történő vásárlás egyik legegyszerűbb módja. Ha az "utánvéttel" fizetési módot választja, akkor közvetlenül a futárnak fizet. Ebben az esetben a futár a megrendelésben meghatározott 2,00 PLN díjat számolja fel. A díjak készpénzben vagy hitelkártyával fizethetők. Hitelkártyájával fizethet a Van Graaf üzletekben való vásárlásért - legyen szó VISA, MasterCard vagy American Express. Használhat bevásárló kártyákat és PayPal-t is, vagy pénzt is utalhat.

Milyen előnyei vannak Van Graaf ügyfélkártyájának?

A Van Graaf ügyfélkártya könnyen hozzáférhetővé teszi tulajdonosának minden jogosultságát. Amikor megkapja a Van Graaf ügyfélkártyát, kap egy 30 PLN utalványt. Születésnapi meglepetés: a hírlevél előfizetőknek. Kedvezmények, különleges akciók és előzetes értékesítés csak neked szól. Élvezheti az ingyenes szállítást az ügyfélkártyájával. Sok más meglepetés vár rád.

A Van Graaf kínál kedvezményeket?

Igen, ez az! Jelentkezzen be a Van Graaf hírlevélébe, és megkapja a 20 PLN kedvezményt a következő vásárláshoz! Csak meg kell adnia az e-mail címét, és kihasználhatja a különleges ajánlatokat, akciókat és a legújabb divatirányzatokat. Bármikor lemondhatja. Megjegyzés: Promóciós kódja csak egyszer használható fel, és a kibocsátástól számított 4 hétig érvényes. A minimális rendelési érték 100 PLN.

Vásárolhatok Van Graaf fizikai üzletében?

Annak érdekében, hogy a Van Graaf vásárlás kényelmessé és kényelmessé váljon, a következő kényelmi szolgáltatásokat készítették elő: egy különleges szabadidős terület, ahol kényelmesen kivárhatja, hogy a veled vásárló emberek ruhákat próbálhassanak ki. A mozgólépcsők és a liftek minden emeletre vezetnek. Örülnek, ha taxit foglalnak neked - elég egy szó! Ingyenes csomagolási szolgáltatás. Minden vásárolt áru elegánsan csomagolható, például ajándékként. A megvásárolt árut elküldheti a megadott címre. A vásárlási utalványok tökéletes ajándék minden divatkedvelő számára. Nekik köszönhetően a vásárlás igazi esemény lesz!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Van Graaf honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a Van Graaf weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a Van Graaf honlapján. A regisztráció után megkapja a Van Graaf utalvány legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a Van Graaf kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Van Graaf weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Van Graaf kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Van Graaf-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a Van Graaf akciók-et kell használnia. De ezek a Van Graaf akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a Van Graaf megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

További Akciók, mint Van Graaf Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Sony Központi Szalon Kedvezmény Kódok: Kapj OLED Android 4K TV Terméket Csak 90.000Ft-ért Sony Központi Szalon Oldalon

 • Ajánlatok

  DotRoll Kedvezmény Kódok: Élvezz Weboldal és E-mail Költöztetés Terméket Legolcsóbban 500Ft-tól DotRoll Oldalon

  Minden DotRoll Kupon Lejár 15-7-22
 • Ajánlatok

  Ventilátorok Kedvezmények: Ingyenes Szállítás A Ventilatorok.hu Oldalon

 • Ajánlatok

  Thermo24 Akciók: Akció - Akár - 40% A Kiválasztott Termékekre A Thermo24.hu Oldalon

  Minden Thermo24 Kupon Lejár 30-9-22
 • Ajánlatok

  SZEX Kedvezményes Kód: Élvezz Akár 15% Leárazást Gésagolyók Termékekre SZEX Oldalon

  Minden SZEX Kupon Lejár 13-7-22
 • Ajánlatok

  Glow Up Promóciós Kód: Szerezz Akár 25% Kedvezményes Termékeink Termékeket Glow Up Oldalon

  Minden Glow Up Kupon Lejár 12-7-22
 • Ajánlatok

  Vitál Club Sportáruház Kedvezmény Kódok: Élvezz Akár 20% Leárazást RP HÁLÓZSÁK 1 KG BAG MUMMY Termékekre Vitál Club Sportáruház Oldalon

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Van Graaf kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.