ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vans Shop

Vans Shop Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Vans Shop

Vans Shop-nak van ajándékkártyája?

Természetesen nem tudod, milyen ajándékot adni egy jó barátnak? Akkor Vans Shop ajándékkártyája jó választás lenne. Az ajándékkártya minimális értéke: 5000 Ft, maximum: 200 000 Ft. Az összegnek 1000 Ft többszörösének kell lennie! 5000 és 200 000 forint között vásárolhat ajándékkártyákat. Megrendeléskor válassza ki az ajándékkártya képét, töltse ki a szükséges információkat, és állítsa be az ajándékkártya küldésének dátumát. Ajándékkártya vásárlásakor csak hitelkártyával lehet fizetni, az ajándékkártya a szállítás napjától számított 1 évig érvényes.

Vans Shop milyen fizetési módokat fogad el?

Bankkártyás fizetés esetén a Vans Shop átirányít az OTP egyszerű fizetés oldalára. Ha személyes nyugtáról van szó, akkor csak ezt a fizetési módot választhatja, és nem fizethet az üzletben. Ha ez utánvéttel történik, akkor a megrendelés kézhezvétele után készpénzzel fizethet. Ha GLS házhozszállítás készpénzzel vagy hitelkártyával a futártól, készpénzzel is fizethet.

A Vans Shop ingyenes szállítást kínál?

GLS házhoz szállítás: A megrendelés visszaigazolását követően a csomag várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik, amelyet a GLS expressz szolgáltatás fog kézbesíteni. A pontos szállítási időről a GLS munkatársai először e-mailben, majd SMS-ben értesítik a kézbesítés napján. A csomag állapotát a GLS webhelyén követheti nyomon. Jelenleg a Vans Shop csak magyar címekre érkezik. A 10.000 Ft feletti megrendeléseknél a szállítási díj ingyenes, a 10.000 Ft alatti megrendeléseknél a szállítási díj 1.000 Ft.

Vans Shop támogatja a személyes testreszabást?

Nem, sajnos a Vans Shop nem felel meg a személyes követelményeknek, de ha módosítania kell a méretet, akkor azonnal meglátja a méretét az online áruházban. Nem rendelhet cipőt telefonon. Ez lehetetlen. Ha úgy dönt, hogy a megrendelést az üzletben veszi át, akkor a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül számíthat arra, hogy a választott boltba megy.