ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vans Shop

Vans Shop Kuponok és Kuponkódok 55% - Január 2022

FAQ for Vans Shop

Vans Shop-nak van ajándékkártyája?

Természetesen nem tudod, milyen ajándékot adni egy jó barátnak? Akkor Vans Shop ajándékkártyája jó választás lenne. Az ajándékkártya minimális értéke: 5000 Ft, maximum: 200 000 Ft. Az összegnek 1000 Ft többszörösének kell lennie! 5000 és 200 000 forint között vásárolhat ajándékkártyákat. Megrendeléskor válassza ki az ajándékkártya képét, töltse ki a szükséges információkat, és állítsa be az ajándékkártya küldésének dátumát. Ajándékkártya vásárlásakor csak hitelkártyával lehet fizetni, az ajándékkártya a szállítás napjától számított 1 évig érvényes.

Vans Shop milyen fizetési módokat fogad el?

Bankkártyás fizetés esetén a Vans Shop átirányít az OTP egyszerű fizetés oldalára. Ha személyes nyugtáról van szó, akkor csak ezt a fizetési módot választhatja, és nem fizethet az üzletben. Ha ez utánvéttel történik, akkor a megrendelés kézhezvétele után készpénzzel fizethet. Ha GLS házhozszállítás készpénzzel vagy hitelkártyával a futártól, készpénzzel is fizethet.

A Vans Shop ingyenes szállítást kínál?

GLS házhoz szállítás: A megrendelés visszaigazolását követően a csomag várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik, amelyet a GLS expressz szolgáltatás fog kézbesíteni. A pontos szállítási időről a GLS munkatársai először e-mailben, majd SMS-ben értesítik a kézbesítés napján. A csomag állapotát a GLS webhelyén követheti nyomon. Jelenleg a Vans Shop csak magyar címekre érkezik. A 10.000 Ft feletti megrendeléseknél a szállítási díj ingyenes, a 10.000 Ft alatti megrendeléseknél a szállítási díj 1.000 Ft.

Vans Shop támogatja a személyes testreszabást?

Nem, sajnos a Vans Shop nem felel meg a személyes követelményeknek, de ha módosítania kell a méretet, akkor azonnal meglátja a méretét az online áruházban. Nem rendelhet cipőt telefonon. Ez lehetetlen. Ha úgy dönt, hogy a megrendelést az üzletben veszi át, akkor a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül számíthat arra, hogy a választott boltba megy.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vans Shop honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Vans Shop tagjává, bármikor megszerezheti a Vans Shop Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Vans Shop tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Vans Shop kuponjaikat?

Nagyon sok kedvezményt kaphat a Vans Shop vásárlásákor. Mivel sok Vans Shop Akciók-e van a ekuponok.com webhelyén az ügyfelek számára. Az ügyfelek beléphetnek a Vans Shop oldalára a ekuponok.com oldalán keresztül , és csak a Vans Shop Akciók -ét mutatják a fizetéskor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vans Shop-nál?

Különböző kuponok esetén a Vans Shop által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Vans Shop-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vans Shop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.