ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vermont

Vermont Kedvezmények 50% - Május 2022

FAQ for Vermont

Mennyibe kerül a Vermont szállítási költsége?

Vermont üzletében személyesen veheti át az árut az interneten. Ha nem a megfelelő méretet rendelte meg, vagy bármilyen más okból szeretné visszaküldeni a terméket, akkor is helyben küldheti vissza a terméket. A szolgáltatás ingyenes. A magánszemélyek csak online fizetési megbízások alapján kapnak termékeket. A munkanapokon 14:30 előtt leadott rendeléseket futárszolgálat kézbesíti két napon belül, valamint munkanapokon 10:00 és 17:00 óra között.

Milyen fizetési módok érhetők el Vermont webhelyén?

Fizetési módok: utánvéttel, online bankkártyás fizetés. Vermont SMS -ben vagy e -mailben értesíti a kézbesítés dátumát. Ha a szállítási dátum nem felel meg Önnek, módosíthatja telefonon vagy e -mailben. Azok a vásárlók regisztrálhatnak, akik legalább egyszer vásároltak márkaüzletükben vagy e-boltjukon keresztül. A sikeres regisztrációhoz szüksége van egy vásárlási igazolásra, amely nem haladja meg a 7 naptári napot.

Miért érdemes csatlakozni Vermont klubjához?

Vermont klubja több, mint egy forma-azoknak való, akik nagyobb elvárásokat támasztanak a vásárlással szemben. A tagoknak kiváló minőségű kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, amelyek követik az általa képviselt márkát. Pontokat fog kapni, miután megrendelt minden Vermont üzletben Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon, valamint azok online áruházában. A vásárlás után 14 naptári napon belül a fel nem használt termékeket kicserélheti más termékekre. A VIEW magazin nyomtatott változatát közvetlenül e -mailben elküldték törzsvásárlóiknak, tele érdekes cikkekkel és interjúkkal, beleértve az aktuális gyűjteményükről szóló információkat. Ön lesz az első, aki e -mailben vagy szöveges üzenetben kap információt a termékcsaládokról és a különleges promóciókról a boltban.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vermont honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Vermont tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a Vermont -tól.

Hogyan lehet online használni a Vermont kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Vermont oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Vermont Kuponok-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vermont-nál?

Jelentkezhet a Vermont weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Vermont szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vermont kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.