ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vet Plus Patika

Vet Plus Patika Kuponok és Kuponkódok 45% - Január 2022

FAQ for Vet Plus Patika

Vet Plus Patika milyen fizetési módokat fogad el?

A Vet Plus Patika többféle fizetési módot kínál, hogy az ügyfeleik könnyebben vásárolhassanak. A rendelés után átveheti az üzletükben. Utánvéttel is választhat, az utánvét kezelési díja 300 Ft. Használhat banki átutalásokat is. Természetesen online is használhat hitelkártyákat, például MasterCard, Visa és Maestro. Nagyon biztonságos.

A Vet Plus Patika ingyenes szállítást kínál?

Természetesen! Zöld vasárnapon, amíg a megrendelés teljes összege meghaladja a 10 000 forintot, élvezheti a Vet Plus Patika által nyújtott ingyenes szállítási szolgáltatást. Általában 15 000 Ft-nál nagyobb összértékű megrendelések esetén ingyenes a szállítás. A háztól házig szállítási teher 990 forint, a csomagpontba történő szállítás esetén pedig 890 forint.

Milyen fizetési módok érhetők el Vet Plus Patika webhelyén?

Fizethet készpénzzel a helyszínen a Vet Plus Patika áruházban, vagy választhat utánvéttel is. A megrendelt termékek kézhezvétele után a megrendelés végösszegét kifizetheti a futárszolgálatnak 300 Ft áron. A megrendelés teljes összegét banki átutalással is fizetheti, amelyet 3 napon belül át kell utalnia a Vet Plus Patika bankszámlájára.

Mennyibe kerül a Vet Plus Patika szállítási költsége?

Expressz szolgáltatás, utánvét: A 0 és 15000 Ft közötti rendelési érték felett a szállítási díj 1199 Ft. Több mint 15.000 Ft -ért a fuvar 990 Ft. A Pick pack pon szállítási díja 890 forint, több mint 15000 forint, a Vet Plus Patika viseli a szállítási díjat. Minden hónap utolsó szerdáján a 10.000 Ft feletti rendelések ingyenes szállítást biztosítanak országszerte.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vet Plus Patika honlapját?

Igen. A Vet Plus Patika kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Vet Plus Patika tagjává válhat. A vetpluspatika.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Vet Plus Patika kuponjaikat?

Az ügyfeleknek először ki kell választaniuk azt a Vet Plus Patika Akciók-ét, amely a legtöbb engedményhez juthat rendeléseikhez, majd ezeket a fizetési során pontosan kitöltve az előnyöket maximalizálják. Természetesen a Vet Plus Patika további Kuponok -vel várja Önt, hogy felfedezze a ekuponok.com oldalán.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vet Plus Patika-nál?

A Vet Plus Patika Kuponok érvényességi ideje eltérő, némelyiket rövid távon kell használni, de néhányat sokáig lehet használni. Az igényeinek megfelelően kiválaszthatja a Vet Plus Patika Kuponkódok lehetőséget. Úgy gondolják, hogy minden vásárló kielégítő vásárlási élményt szerezhet a Vet Plus Patika szolgáltatásában.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vet Plus Patika kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.