ekuponok.com
Főoldal Üzletek VilágításCenter

VilágításCenter Kedvezmények 20% - Január 2022

FAQ for VilágításCenter

Milyen kedvezményt kínál a VilágításCenter?

500 Ft kedvezménnyel szeretne vásárolni? Iratkozzon fel VilágításCenter hírlevelére, és azonnal kuponokat küld Önnek. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a nevét és az e-mail címét. Feliratkozással elfogadja, hogy a VilágításCenter hírlevelek céljából feldolgozza az Ön nevét és e-mail címét, és e-mailes hírleveleket küld Önnek kereskedelmi reklámokkal.

Hogyan fizetek VilágításCenter online áruházában?

VilágításCenter üzletében banki átutalásokat hajthat végre, bankkártyával online fizethet, személyesen fizethet és szállításkor fizethet. Ez utóbbi esetben a teljes vételárat a fuvarral együtt készpénzben kell megfizetni a futárnak a szállítás kézhezvételekor. VilágításCenter online áruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást kínálja ügyfeleinek. Használhat dombornyomott kártyákat a VISA és a Mastercard kártyákkal.

VilágításCenter hogyan tud leadni a megrendelésemet?

Az árukat futárszolgálattal szállítják. A termék szállítási idejét az online áruház írja le a fizetési folyamat során, és a visszaigazoló e-mailben is szerepel. A kézbesítés dátumát telefonon egyeztetheti a visszaigazoló e-mailben. Szállítási mód: expressz szolgáltatás / személyes átvétel, szállítási idő: ha a termék 1-2 nap raktáron van, ha nincs készlet, akkor a szállítási idő 6-7 nap lehet. A vásárlási összeg meghaladja a 35 000 forintot, a VilágításCenter ingyenes szállítást biztosít. Utánvét díja: 300 Ft.

VilágításCenter kínál kedvezményeket?

500 Ft kedvezménnyel szeretne kapni? Iratkozzon fel a VilágításCenter hírlevélre, és azonnal kuponokat küld Önnek. Nevének és e -mail címének megadásával beleegyezik abba, hogy a VilágításCenter feldolgozza az Ön nevét és e -mail címét a hírlevél céljából, és e -mailben hírlevelet küld Önnek, amely kereskedelmi hirdetéseket is tartalmaz.

VilágításCenter ingyenes szállítást kínál?

Átvételi mód: kézbesítés futárszolgálaton keresztül, átvétel a kézbesítési ponton-személyes átvétel a szolgáltató által megadott személyes átvételi címen-vagy egyes termékek esetében opcionális címen. A megrendelések feldolgozása minden munkanapon 7:00 és 17:00 óra között történik. VilágításCenter ingyenes szállítást biztosít Önnek 35 000 Ft feletti vásárlás esetén. Utánvét díja: 300 Ft.

Milyen fizetési módokat fogad el a VilágításCenter?

VilágításCenter online áruháza biztonságos bankkártyás fizetési megoldást kínál ügyfeleinek a CIB Bank által. A biztonság az adatok szétválasztásán alapul. A CIB Bank csak a fizetési művelethez szükséges kártyaadatokat kapja meg a fizetési oldalon, a 128 bites SSL titkosítást használva. Weboldaluk nem tájékoztatja a fizetési oldal adattartalmát, csak a CIB Bank fér hozzá. Banki átutalást is használhat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a VilágításCenter honlapját?

Igen. VilágításCenter átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a VilágításCenter tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a vilagitascenter.hu-on.

Hogyan lehet online használni a VilágításCenter kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a VilágításCenter oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a VilágításCenter Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a VilágításCenter-nál?

A VilágításCenter kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány VilágításCenter kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb VilágításCenter kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.