ekuponok.com
Főoldal Üzletek VIP Phone

VIP Phone Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

Vásárlási tippek

Mennyi garanciát biztosít VIP Phone?
A VIP Phone által nyújtott jótállási információk: A gyártó által garantált mobiltelefonokra / táblagépekre (illetve a terméktáblázatban látható) - a garanciális idő 12-24-36 hónap - ez a teljes garancia, amelyet a mobiltelefon gyártója nyújt. A vásárláskor a fogyasztók megkapják a gyártó jótállási jegyét, ezért meghibásodás esetén a garanciakártyán kijelölt hivatalos márkaszerviz biztosítja a mobiltelefon leggyorsabb javítási szolgáltatását. Az Apple iPhone és iPad táblagépek kivételével a gyártó erre nem nyújt garanciakártyát!
Milyen szállítási módok vannak VIP Phone-ban?
Expressz szállítás vidéki területekre: Ha a vásárlás összege meghaladja a 49 999 Ft-ot a GLS által, a teljes ár 1290 Ft lesz; -Ha a GLS vételára 0-49 999 Ft között van, a teljes ár 1490 Ft lesz. Expressz szállítással Budapest: Ha a GLS által fizetett vételösszeg meghaladja a 49 999 forintot, a teljes bruttó összeg 1290 forint lesz. A 0-49.999 Ft között megvásárolt és leszállított GLS teljes összege 1490 Ft. Személyes átvétel céljából felkeresheti VIP Phone üzletét is.
Hogyan lehet fizetni VIP Phone-ban?
VIP Phone üzletében készpénzzel fizethet személyesen a pénztárnál. Ha az előtörlesztési módot választotta, az átadás megkezdése előtt feltétlenül várja meg VIP Phone számlázási kérelmét az itt megadott vállalati információk alapján. Utánvét: Készpénzzel fizethet a futárnak. Az OTP Simple rendszeren keresztül is fizethet a megrendelésekről a weboldalukon. A rendszer bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyákat elfogad!
Van pontgyűjtési program a VIP Phone-ban?
A vásárló elégedettsége nagyon fontos a VIP Phone számára, ezért bevezettek egy hűségpont-rendszert a regisztrált vásárlók számára az online áruházba, amelyet Ön is használhat. Az összes normál feltételezett (nem promóciós) termék teljes bevétele 200 forint után van. 1 hűségpont jóváírásra kerül, minden kedvezményes termékekre költött 500 forintért 1 hűségpont jár. 365 naptári napon belül beváltható.