ekuponok.com
Főoldal Üzletek VIP Phone Kuponok

VIP Phone Kuponok és Kuponkódok 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes VIP Phone kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for VIP Phone

  Mennyi garanciát biztosít VIP Phone?

  A VIP Phone által nyújtott jótállási információk: A gyártó által garantált mobiltelefonokra / táblagépekre (illetve a terméktáblázatban látható) - a garanciális idő 12-24-36 hónap - ez a teljes garancia, amelyet a mobiltelefon gyártója nyújt. A vásárláskor a fogyasztók megkapják a gyártó jótállási jegyét, ezért meghibásodás esetén a garanciakártyán kijelölt hivatalos márkaszerviz biztosítja a mobiltelefon leggyorsabb javítási szolgáltatását. Az Apple iPhone és iPad táblagépek kivételével a gyártó erre nem nyújt garanciakártyát!

  Milyen szállítási módok vannak VIP Phone-ban?

  Expressz szállítás vidéki területekre: Ha a vásárlás összege meghaladja a 49 999 Ft-ot a GLS által, a teljes ár 1290 Ft lesz; -Ha a GLS vételára 0-49 999 Ft között van, a teljes ár 1490 Ft lesz. Expressz szállítással Budapest: Ha a GLS által fizetett vételösszeg meghaladja a 49 999 forintot, a teljes bruttó összeg 1290 forint lesz. A 0-49.999 Ft között megvásárolt és leszállított GLS teljes összege 1490 Ft. Személyes átvétel céljából felkeresheti VIP Phone üzletét is.

  Hogyan lehet fizetni VIP Phone-ban?

  VIP Phone üzletében készpénzzel fizethet személyesen a pénztárnál. Ha az előtörlesztési módot választotta, az átadás megkezdése előtt feltétlenül várja meg VIP Phone számlázási kérelmét az itt megadott vállalati információk alapján. Utánvét: Készpénzzel fizethet a futárnak. Az OTP Simple rendszeren keresztül is fizethet a megrendelésekről a weboldalukon. A rendszer bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyákat elfogad!

  Van pontgyűjtési program a VIP Phone-ban?

  A vásárló elégedettsége nagyon fontos a VIP Phone számára, ezért bevezettek egy hűségpont-rendszert a regisztrált vásárlók számára az online áruházba, amelyet Ön is használhat. Az összes normál feltételezett (nem promóciós) termék teljes bevétele 200 forint után van. 1 hűségpont jóváírásra kerül, minden kedvezményes termékekre költött 500 forintért 1 hűségpont jár. 365 naptári napon belül beváltható.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a VIP Phone honlapját?

  Igen. Ha regisztrálja tagként a vip-phone.hu webhelyét, először a legfrissebb VIP Phone Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a VIP Phone márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

  Hogyan lehet online használni a VIP Phone kuponjaikat?

  Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a VIP Phone Kuponkódok-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a VIP Phone Kuponkódok-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a VIP Phone-nál?

  A kupon érvényességi idejét minden kupon alján megjelöli és elmagyarázza a VIP Phone. Bármikor ellenőrizheti, hogy elkerülje a kupon felhasználásának legmegfelelőbb időpontját. Minden ügyfélnek meg kell ragadnia a VIP Phone Akciók használatának lehetőségét.

  További Akciók, mint VIP Phone Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   50% Kedvezmény Hh Carryon Sporttáska A Kedvezmény Már érvényes

   Minden Helly Hansen Kupon Lejár 21-1-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Gépjármű-biztosítási Kárbejelentés Terméket Legolcsóbban SR2008-tól Generali Biztosító Oldalon

  • Ajánlatok

   Élvezz Mac Terméket Legolcsóbban 339990Ft-tól Icentre Oldalon

   Minden Icentre Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Játékszabályzat Terméket Legolcsóbban 50.000Ft-tól Deniz Street Fashion Oldalon

  • Ajánlatok

   Élvezz Party Kellékek Terméket Legolcsóbban 3990Ft-tól Szexvarazs Oldalon

   Minden Szexvarazs Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Szekrény Terméket 114990Ft-tól Ninu Oldalon

   Minden Ninu Kupon Lejár 10-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 85%-t .hu Termékekre KockaNet Oldalon

   Minden KockaNet Kupon Lejár 3-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb VIP Phone kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.