ekuponok.com
Főoldal Üzletek Vision Express Kuponok

Vision Express Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Vision Express

Melyik futárcég szállítja a Vision Express termékeit?

Vision Express minden terméke raktáron van, így a szállítás a központi raktárukból zökkenőmentes. A megrendelt napszemüveget partnerük, a GLS Hungary Kft szállítja a házhoz. Házhozszállítás költsége: 0 Ft, ingyenes. Vision Express -nek nincsenek rejtett díjai, ezért nem számítanak fel utánvéttel vagy házhoz szállítással.

Milyen fizetési módokat fogad el a Vision Express?

A Vision Express online áruházában két fizetési mód segítségével vásárolhat: utánvéttel a GLS futárszolgálat munkatársain keresztül és hitelkártyás fizetéssel az SimplePay (OPT Mobil Kft.) Rendszeren keresztül. Utánvéttel, ha a teljes árat megrendelik, azt készpénzben fizetik ki az áru átadásáért felelős futárnak az átvételkor. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro.

Vision Express támogatja a virtuális napszemüveg próbaverzióját?

Szeretne egy stílusos új napszemüveget, de nincs ideje vagy energiája arra, hogy hosszú időt töltsön a szemüveg kipróbálásával a boltban? Szeretne egy kényelmes fotelbe ülni, vagy akár közvetlenül a kanapéról választani azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek és stílusának? Megoldottuk! A Vision Express online áruház virtuális napszemüveg próbafunkciójával kényelmes helyen kipróbálhatja kedvenc napszemüvegét! Új virtuális napszemüveg próbafunkciójukkal online áruházuk megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a napszemüveg keretek kiválasztását és kiválasztását. Mostantól kipróbálhatja a leginkább neked megfelelő napszemüveget anélkül, hogy egy percet is eltöltenél a boltban. Egy fárasztó nap után menjen haza és pihenjen, vagy csak feküdjön le egy kényelmes kanapén, és válassza ki a világ legnépszerűbb, és természetesen a legdivatosabb márkájú gyermek-, női és férfi napszemüveget! A kiterjesztett valóság (AR) technológiának köszönhetően a legtöbb napszemüveg választás bárhol kipróbálható!

Vision Express ajándékutalványokat ad el?

Adjon ajándékot Vision Express vásárlási kuponjaihoz! Lepje meg szeretteit egy nagyon értékes és hasznos ajándékkal! Vision Express Az utalvány névértéke 10 000 forint, és bármely optikai termék vagy szolgáltatás vásárlásakor a kibocsátástól számított 6 hónapon belül bevásárolható az üzletükben. A vásárlás igazolása szabadon átruházható. Önmagában az utalvány nem teszi lehetővé, hogy különleges kedvezményeket élvezzen. Nem lehet átváltani készpénzre, és a készpénz nem állítható vissza a vásárláskori értékéből.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vision Express honlapját?

Igen. Miután regisztrálja a visionexpress.hu webhelyét, élvezheti a következő előnyöket: 1. Fogadja az újonnan érkezett Vision Express Kuponkódok; 2. e-mailben megkapja a Vision Express legújabb ajánlatait és eseményinformációit; 3. Feliratkozik a Vision Express kapcsolódó új termékekre; 4. A felhalmozott pontokat ajándékokra vagy kedvezményekre lehet cserélni.

Hogyan lehet online használni a Vision Express kuponjaikat?

Vision Express annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a Vision Express Kuponkódok-e alján található konkrét használati módot, vagy a Vision Express részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vision Express-nál?

A Vision Express Kuponkódok -ének különböző érvényességi ideje van, és néhányuk állandó is. Kiválaszthatja a Vision Express Kuponkódok-t, amely megfelel a megrendelésének. De ne feledje, hogy tisztábban böngészheti a Vision Express összes Kuponkódok -jét a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vision Express kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.