ekuponok.com
Főoldal Üzletek VisitMe kupon

VisitMe Kedvezmények 55% - Szeptember 2022

FAQ for VisitMe

Törölhetem a VisitMe-nek leadott rendelésemet, foglalásomat?

Ha valamilyen szállítási szolgáltatásra van szüksége, megrendelheti a szolgáltatásukat. Ha ételt rendel, lehetővé teszik, hogy törölje a rendelést, mielőtt elkezdenék az elkészítést. Ha a megrendelt étel már elkészült, VisitMe nem engedi, hogy törölje megrendelését. Ezenkívül nem számítanak fel díjat a lemondásért.

Milyen fizetési módokat kínál a VisitMe?

Ha elvitelre szeretne rendelni a VisitMe webhelyen, közvetlenül a platformján keresztül is fizethet. Főleg hitelkártyás fizetést fogadnak el. Bankkártyás fizetésnél egyelőre csak ezeket a fizetési módokat engedélyezik, mint például: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DISCOVER és ELO. Ezek a fizetési módok sok fiatal számára praktikusak.

E-mail címmel kell regisztrálnom a VisitMe honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a VisitMe weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a VisitMe honlapján. A regisztráció után megkapja a VisitMe Kuponkódok legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a VisitMe kuponjaikat?

Jelentkezzen be a VisitMe fiókba, válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és tegye be a bevásárlókosárba, majd válassza ki a megfelelő VisitMe kupon-ét a fizetés teljesítéséhez. Meg kell jegyezni, hogy a VisitMe Kuponkódok-e megfelelő felhasználási feltételekkel rendelkezik. A használati feltételek ellenőrzésének módja az, hogy rákattint a személyes központra, és megtalálja a kuponjaimat, majd böngészhet a VisitMe Akciók-ét. A kupon alján vannak használati szabályok.

Mennyi ideig érvényes a kupon a VisitMe-nál?

Ha tudni szeretné a VisitMe minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a VisitMe fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb VisitMe kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.