ekuponok.com

Vivre Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Vivre

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Vivre?

A Vivre különféle fizetési módokat kínál a gondtalan vásárlási élmény érdekében. Utánvét módja: készpénz vagy hitelkártyás fizetés, utánvéttel válassza az \"utánvéttel\" lehetőséget. Ha megrendelése nem haladja meg a 70 000 forintot, választhatja ezt a fizetési módot. \"Utánvét\" esetén a futárszolgálat 150 Ft kezelési díjat számít fel. Online fizetés hitel- vagy betéti kártyával: Használja kártyáját online fizetéshez, és élvezze a legegyszerűbb és leggyorsabb fizetési módot! Teljesen biztonságos tranzakció a PayU és / vagy az Adyen szolgáltató felületén. Elfogadott kártyák: VISA (Classic vagy Electron), MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB, DISCOVER.

Ingyenes szállítás a Vivre webhelyen?

Kezelési díj nincs, a szállítás 16 000 Ft feletti megrendelések esetén ingyenes. A 16 000 Ft alatti megrendeléseknél a Vivre 890 Ft általános díjat számol fel. A Vivre partnerei által értékesített termékek szállítási költségei szerepelnek a bevásárlókosárban, és megtalálja őket, mielőtt teljesítené a megrendelést.

Van Vivre hűségprogramja?

A Vivre jó ízlést jutalmaz. Hűségpontokkal köszönik meg, hogy részesei lehettek a történetüknek. Céljuk, hogy minden vásárlást csodálatos élménnyé tegyenek, és élvezzék az általuk nyújtott összes előnyt, így jutalmazzák a hűségért és a szép dolgok iránti szenvedélyért. 1 pont = 1 Ft, minden Vivre pont 1 Ft.