ekuponok.com

Vuch Kedvezmények 50% - Május 2022

FAQ for Vuch

Vuch elad ajándékutalványokat?

Természetesen igen. Amikor eljön egy barát vagy családtag születésnapja, szeretnél ajándékokat adni nekik, de nem tudod, mi kell nekik? A Vuch ajándékutalványa tudja megoldani ezt a problémát. Vuch ajándékutalványok sok megnevezése létezik: 5000 láb, 10000 láb, 15000 láb, 20000 láb. Miután kiválasztotta a szükséges összeget, írja be a címzett e-mail címét, és hamarosan megkapja meglepetését!

Vuch hogyan szállítja ki a megrendelesemet?

Magyar Post: A Magyar posta a Vuch fő futárcége, amely magas színvonalú szolgáltatást és nagyon gyors kiszállítást nyújt. Szállítás 2-3 munkanapon belül - az előzetes átutalás ára 1090 Ft Utánvét esetén 1490 Ft. DPD-szállító cég 2-3 munkanapon belül - az előzetes átutalás ára 1390 Ft. Utánvét esetén 1790 Ft. A Csomagküldő.hu 2-3 munkanapon belül leszállítva - az előzetes átutalás ára 990 Ft. Utánvét esetén 1390 Ft.

Milyen fizetési módokat fogad el a Vuch?

A vételárat a következő módokon tudja fizetni: készpénzben, áruk átadásával vagy személyes nyugtával; online hitelkártyás fizetés készpénz nélküli fizetés esetén a termék kiszállítása előtt; online fizetési átjáró készpénz nélküli fizetéshez a termék kézbesítése előtt; "Twisto" fizetési mód (késedelmes fizetés) legalább 14 napig fizetendő; Átutalás készpénz nélkül a Vuch bankszámlájára a termék kézbesítése előtt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Vuch honlapját?

Igen. Vuch tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Vuch tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Vuch üzletében.

Hogyan lehet online használni a Vuch kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Vuch Kuponkódok-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Vuch Kuponkódok-e érvénytelen lesz. A Vuch vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Vuch-nál?

Ha tudni szeretné a Vuch Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Vuch Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Vuch kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.