ekuponok.com
Főoldal Üzletek WalkMaxx

WalkMaxx Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for WalkMaxx

Hogyan fizethetek a WalkMaxx weobshopon?

A WalkMaxx jelenleg a következő fizetési módokat fogadja el: utánvéttel. A weboldalukon ellenőrizheti azokat a városokat, ahol fizethet hitelkártyájával, amikor átveszi az árut. Ezen felül bankkártyával is fizethet: Visa, MasterCard. Online fizetési rendszerüket biztonsági technológia védi, és az Ön adatait titkosítják.

Milyen előnyökkel jár a WalkMaxx klubjához való csatlakozás?

Új Club5-tagként választhat azonnali, nagy értékű ajándékokat, és elsőként értesülhet a WalkMaxx kizárólagos ajánlatairól. Frissített Club5 kártyájukkal mostantól elérheti online boltjuk legjobb ajánlatait, mert extra 5% kedvezményt kínálnak klubtagjaiknak, nemcsak a szokásos áron, de még a termékeik különlegességein is. A Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus, Wellneo, Nutribullet márkák változatos termékekkel várják Önt az év minden napján.

A WalkMaxx ingyenes szállítást kínál?

WalkMaxx 1749 forintot számít fel a szállításért. Ha ingyenes szállítást kínálnak egyik termékükhöz, akkor azt mindig figyelembe veszik egy adott terméknél. A termékeket általában 3-5 munkanapon belül szállítják. Ha a szállítási idő ettől eltér, akkor a termék kiválasztásakor a termékoldalon szerepel.