ekuponok.com

Wasabi kupon és kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Wasabi

Wasabi kínál születésnapi kedvezményeket?

Wasabi a következő feltételek mellett kínálhatja hirdetett éttermekben. Évente egyszer használható, fényképes személyazonosító igazolványt kell bemutatni a helyszínen, és előzetesen le kell foglalni. Foglalni a születésnapját követő 7. napon lehet. Ezúttal nincs más kedvezmény. A korlátlan étkezéshez asztalfoglalás szükséges. Ha 1 születésnap + 1 személy, a Wasabi 50% -ot biztosít, ha 1 születésnap + 3 személy, akkor 100% -os kedvezményt kínál a korlátlan sushi menük árából. , A 0 és 12 év közötti gyermekek nem számítanak +1 és +3 kategóriába. A kedvezmény csak akkor érvényes, ha +1 vagy +3 személy fogyasztja a korlátlan sushi menüt.

A Wasabi névnapos kedvezményeket kínál?

Igen. Évente egyszer használható, fényképes személyazonosító igazolványt kell bemutatni a helyszínen, és előzetesen le kell foglalni. Ezúttal nincs más kedvezmény. A korlátlan étkezéshez asztalfoglalás szükséges. Névnapi kedvezmény A Mom Park Wasabi vagy Debrecen Wasabi 1 névnapján + 1 személy, Wasabi 50% kedvezményt biztosít a névnapra vonatkozó korlátlan futó sushi menüárakból. A kedvezmény csak akkor érvényes, ha +1 vagy +3 személy fogyasztja a korlátlan sushi menüt.

Mikor kapom meg a Wasabi megrendelését?

Rendelni 10:00 és 22:30 között lehet. A szállítani kívánt ételeket is megszervezhetjük, így ha például 12: 00-ra van ütemezett kézbesítés, a Wasabi munkatársa a megadott időhöz képest 5-10 percen belül megérkezhet. Ha azonnali szállításra van szüksége, a szállítási idő körülbelül 60-90 perc, de ez a forgalomtól, a távolságtól és az időjárási körülményektől függően változhat. A Budapesten kívüli területekre történő szállítás 80-120 percet vesz igénybe.

Hogyan szerezhetek utalványt Wasabi-tól?

30.000 Ft teljes megrendelés esetén 6.000 Ft értékű utalványt kínál Wasabi, amennyiben a megadott összeget a szállítási díj megfizetése nélkül éri el. Ha a megrendelés összege meghaladja a 30.000 Ft -ot, az utalványt nem szállítják ki, de a 30.000 Ft -ot meghaladó megrendeléseket biztosíthatjuk. A 6000 forintos ajándékkártya nem felel meg a fizetési módnak, de kedvezményként levonásra kerül a végösszegből, így további kedvezmények csak ezen összeg túllépése esetén vehetők igénybe.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Wasabi honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a wasabi.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a Wasabi oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a Wasabi kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Wasabi utalvány -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő utalvány -t a Wasabi oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Wasabi-nál?

A kuponok érvényességi ideje eltérő a Wasabi-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Wasabi oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Wasabi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.