ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek WebMall akci√≥k

WebMall Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for WebMall

E-mail címmel kell regisztrálnom a WebMall honlapját?

Igen. Csak az e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a webmall.hu webhely√©t. A sikeres regisztr√°ci√≥ ut√°n a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket √©lvezheti: a leg√ļjabb WebMall Akci√≥k, prom√≥ci√≥k, sz√ľlet√©snapi aj√°nd√©kok √©s stb. Kattintson a regisztr√°ci√≥ gombra, √©s k√∂vesse a megfelelŇĎ utas√≠t√°sokat a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez a WebMall web√°ruh√°z√°ban.

Hogyan lehet online haszn√°lni a WebMall kuponjaikat?

A WebMall akci√≥k-e haszn√°lat√°nak m√≥dja a k√∂vetkezŇĎ: bizony√≠ssa fi√≥kj√°t a WebMall weboldal√°n. Ha m√©g nincs, akkor hozzon l√©tre egy fi√≥kot, amely hozz√°tartozik a WebMall-hoz; ha egyetlen term√©ket v√°s√°rol, k√∂zvetlen√ľl megv√°s√°rolhatja azt a term√©koldalon, azt√°n bel√©phet a fizet√©si oldalra, T√∂ltse ki a megfelelŇĎ WebMall akci√≥k -t a fizet√©si oldalon, √©s a Akci√≥k automatikusan √©rv√©nybe l√©p, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a WebMall-nál?

A WebMall kuponja alj√°n az √©rv√©nyess√©gi idŇĎszak l√°that√≥, amelyet a lej√°rati d√°tum elŇĎtt lehet felhaszn√°lni. N√©h√°ny WebMall kupon√°nak azonban nincs lej√°rati d√°tuma, √©s ezeket a kuponokat m√©g a prom√≥ci√≥s term√©kek teljesen elad√°sa elŇĎtt fel lehet haszn√°lni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb WebMall kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.