ekuponok.com
Főoldal Üzletek Wellensteyn akciók

Wellensteyn Kedvezmények 35% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Wellensteyn kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Wellensteyn

  Milyen fizetési módok közül választhatok a Wellensteyn webáruházban?

  A Wellensteyn által elfogadott fizetési módok a következők: Utánvét: Ebben az esetben a vételárat a terméket szállító GLS munkatársának adja át. Bankkártyás fizetés: A Wellensteyn a legtöbb Magyarországon használt hitelkártyát elfogadja. Készpénzes fizetés: személyes átvétel és futárszolgálat szerint. Utánvét esetén a megrendelt termékeket a csomag átvétele után kell kifizetni a futárnak. A fizetendő végösszeg a rendelési összesítő és a visszaigazoló levél alapján minden díjat tartalmaz. A számlákat és a garanciákat, valamint az ÁSZF (különösen az elállási szabályok) másolatát a csomag tartalmazza.

  Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Wellensteyn webshopon?

  A GLS teljesíti Wellensteyn megrendelését a magyarországi online áruházból. Ha külföldre szeretne szállítani, kérik, előzetesen vegye fel velük a kapcsolatot! A csomag kézbesítése hétköznap 8-17 óra között történik. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként ajánlatos cége címét megadni. A futárszolgálat kétszer igyekszik kézbesíteni, a kicsomagolásért és a kiszállításért díjat számítanak fel a vásárlóknak! A Wellensteyn ingyenes szállítást biztosít.

  Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Wellensteyn webáruházban?

  Utánvét esetén a termék ára a GLS munkatársának az átvételkor, a megrendelt terméket a csomag, számla és garancia és ÁSZF átvételekor a futárnak kell kifizetni. Fizethet hitelkártyával is, a Wellensteyn-nál a leggyakoribb hitelkártyákat használhatja. Készpénzben fizethet, amikor átveszi a rendelést az üzletben.

  Ingyenes szállítást kínál a Wellensteyn?

  A GLS teljesíti a Wellensteyn magyarországi online áruházából származó megrendeléseket. Ha Magyarország határain kívül szeretne szállítani, kérik, előzetesen vegye fel a kapcsolatot elérhetőségükön! Hétköznapokon 8-17 óra között futár kézbesíti csomagját. Ha ez idő alatt távol tartózkodik otthonról, ajánlatos szállítási címként (ha lehetséges) megadni a vállalkozás címét. Minden rendelés kiszállítása - a rendelés értékétől függetlenül - ingyenes.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Wellensteyn honlapját?

  Igen. A Wellensteyn regisztrációs felületével rendelkezik a hivatalos webhelyén, kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat a sikeres regisztrációhoz. Az e-mailre való regisztráció után akár Wellensteyn legfrissebb tevékenységéről és szolgáltatásáról szóló értesítéseket is kaphatja, amelyek nagyszerű kényelmet nyújtanak Önnek.

  Hogyan lehet online használni a Wellensteyn kuponjaikat?

  Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Wellensteyn kupon-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Wellensteyn kupon-e érvénytelen lesz. A Wellensteyn vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Wellensteyn-nál?

  A Wellensteyn oldalán megismerheti a különböző Kuponok érvényességi idejét. A Wellensteyn Kuponok érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

  További Akciók, mint Wellensteyn Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Szuper áras Termékek Terméket Legalacsonyabban 360Ft-tól BabakocsiGyár Oldalon

  • Ajánlatok

   80% Megtakarítás A Megrendelésen Női Házi Papucsok Termékekre

  • Ajánlatok

   Élvezz Szállítási Oldal Terméket Legolcsóbban 1190Ft-tól EGenius Oldalon

   Minden EGenius Kupon Lejár 1-4-23
  • Ajánlatok

   Kapj 20% Kedvezményes Babaöblök és Babaágyak

   Minden Lindalime Kupon Lejár 6-4-23
  • Kuponok

   900 Kedvezmény Ft Lime Rollerezéshez

   Minden Lime Kupon Lejár 27-6-23
  • Ajánlatok

   Otthonis: Ingyenes Szállítás

   Minden Otthonis Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Wellensteyn kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább