ekuponok.com
Főoldal Üzletek Wellensteyn

Wellensteyn Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for Wellensteyn

Milyen fizetési módok közül választhatok a Wellensteyn webáruházban?

A Wellensteyn által elfogadott fizetési módok a következők: Utánvét: Ebben az esetben a vételárat a terméket szállító GLS munkatársának adja át. Bankkártyás fizetés: A Wellensteyn a legtöbb Magyarországon használt hitelkártyát elfogadja. Készpénzes fizetés: személyes átvétel és futárszolgálat szerint. Utánvét esetén a megrendelt termékeket a csomag átvétele után kell kifizetni a futárnak. A fizetendő végösszeg a rendelési összesítő és a visszaigazoló levél alapján minden díjat tartalmaz. A számlákat és a garanciákat, valamint az ÁSZF (különösen az elállási szabályok) másolatát a csomag tartalmazza.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Wellensteyn webshopon?

A GLS teljesíti Wellensteyn megrendelését a magyarországi online áruházból. Ha külföldre szeretne szállítani, kérik, előzetesen vegye fel velük a kapcsolatot! A csomag kézbesítése hétköznap 8-17 óra között történik. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként ajánlatos cége címét megadni. A futárszolgálat kétszer igyekszik kézbesíteni, a kicsomagolásért és a kiszállításért díjat számítanak fel a vásárlóknak! A Wellensteyn ingyenes szállítást biztosít.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Wellensteyn honlapját?

Igen. A Wellensteyn regisztrációs felületével rendelkezik a hivatalos webhelyén, kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat a sikeres regisztrációhoz. Az e-mailre való regisztráció után akár Wellensteyn legfrissebb tevékenységéről és szolgáltatásáról szóló értesítéseket is kaphatja, amelyek nagyszerű kényelmet nyújtanak Önnek.

Hogyan lehet online használni a Wellensteyn kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Wellensteyn kupon-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Wellensteyn kupon-e érvénytelen lesz. A Wellensteyn vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Wellensteyn-nál?

A Wellensteyn oldalán megismerheti a különböző Kuponok érvényességi idejét. A Wellensteyn Kuponok érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Wellensteyn kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.