ekuponok.com
Főoldal Üzletek Whirlpool Kuponok

Whirlpool Kedvezmények 60% - Október 2022

FAQ for Whirlpool

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a Whirlpool?

Whirlpool márkaboltjában fizethet készpénzzel vagy bankkártyával - banki átutalással, ebben az esetben a készülék átvehető a számla szerinti ellenérték megjelenése után a számlán, vagy a kiszállítást utánvéttel is teljesítheti Áru : Kedvezményes kiszállítási díj: Budapest, Pest megye és Nemzeti Összetartozás: Hétköznap: 6.000 Ft, szombat, vasárnap: 8.000 Ft.

Van garancia Whirlpool termékére?

A Whirlpool csak a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott termékeket ad el. Ezért kínálnak átfogó garanciát és garanciát harmadik fél Whirlpool termékeire, amelyek bizonyos online áruházakban online vásárolhatók meg. Mivel a termék jótállási jegye a csomagban van elhelyezve, a Whirlpool Magyarország nem veszi igénybe a jótállást az eladói bélyegző telephelyén. A garancia a vásárláskor kiállított számla vagy annak hiteles másolata alapján történik. Az üzembe helyezésre szoruló elektromos készülékeknél (villanysütő, gáz- vagy villanytűzhely) a szerelő pecsétjét és az üzembe helyezési számlát a garanciára kell rábélyegezni.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Whirlpool honlapját?

Igen. Miután e-mail címével regisztrálja Whirlpool honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a Whirlpool-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a whirlpool-shop.hu-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

Hogyan lehet online használni a Whirlpool kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Whirlpool Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Whirlpool oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Whirlpool Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Whirlpool-nál?

Amíg ez a Whirlpool Kuponok, amelyet a ekuponok.com oldalán láthat, addig használhatja. Mivel ha ezek a Whirlpool Kuponok-ek megjelennek, azoknak érvényességi időn belül kell lenniük, és ideiglenesen nem járnak le, így magabiztosan vásárolhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Whirlpool kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.