ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek WhiskyNET Kuponok

WhiskyNET Kuponkódok 85% - Október 2022

FAQ for WhiskyNET

WhiskyNET hogyan szállítja el a megvásárolt bort?

Pick Pack nyugta: A felhaszn√°l√≥ szem√©lyesen veheti √°t megrendel√©s√©t a kiv√°lasztott Pick Pack-en. A kisz√°ll√≠t√°si m√≥dszer kiv√°laszt√°sa ut√°n a felhaszn√°l√≥ meghat√°rozza azt az √°tv√©teli pontot, amelyen √°t akarja venni az √°rut. A Pick Pack pontok d√≠ja az orsz√°g b√°rmely √°tv√©teli pontj√°n 990 forint, de a 20 000 forint feletti megrendel√©sekn√©l a szolg√°ltat√°si d√≠jat a WhiskyNET fizeti. H√°zt√≥l h√°zig k√©zbes√≠t√©s fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl: A felhaszn√°l√≥ k√©rheti a megrendel√©st az √°ltala megadott c√≠mre, partnere, a Sprinter Fut√°rszolg√°lat pedig erre a c√≠mre sz√°ll√≠tja a csomagot. Az orsz√°g b√°rmely r√©sz√©be t√∂rt√©nŇĎ sz√°ll√≠t√°s teljes k√∂lts√©ge 1690 forint, de 20 000 forint feletti megrendel√©sek eset√©n ingyenes sz√°ll√≠t√°s lehets√©ges.

Milyen fizetési módokat fogad el a WhiskyNET? A

felhaszn√°l√≥k h√°rom fizet√©si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthatnak. Online hitelk√°rty√°s fizet√©s; banki √°tutal√°s; ut√°nv√©ttel. Miut√°n a felhaszn√°l√≥ kiv√°lasztotta a megfelelŇĎ fizet√©si lehetŇĎs√©get, megadhatja sz√°ml√°z√°si adatait. Online hitelk√°rty√°s fizet√©s / OTP hitelk√°rty√°s fizet√©s: A felhaszn√°l√≥ a hitelk√°rty√°val a megrendel√©s teljes √©rt√©k√©t online fizetheti a szolg√°ltat√≥ √°ltal haszn√°lt OTP Bank (egyszerŇĪ fizet√©s) p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥ biztons√°gos szerver√©n kereszt√ľl. Szem√©lyes √°tv√©tel: A felhaszn√°l√≥ szem√©lyesen veheti √°t az √°rut a WhiskyNET √°ltal kiv√°lasztott mintaboltban a visszaigazol√≥ e-mailben megadott idŇĎintervallumban. Ez ingyenes.

Hogyan mŇĪk√∂dik WhiskyNET hŇĪs√©gprogramja?

Az online √°ruh√°z regisztr√°lt v√°s√°rl√≥i sz√°m√°ra a WhiskyNET hŇĪs√©ges √ľgyf√©lrendszert dolgozott ki, amely lehetŇĎs√©get k√≠n√°l kedvenc whisky-t√≠pus√°nak (vagy m√°s italainak) megv√°s√°rl√°s√°ra egyre kedvezŇĎbb √°ron! A hŇĪs√©gkedvezm√©ny megszerz√©s√©hez minden felhaszn√°l√≥nak meg kell tennie, hogy hozz√°adja a kiv√°lasztott term√©ket a bev√°s√°rl√≥kos√°rhoz, majd bejelentkezik. A bev√°s√°rl√≥kos√°rban a felhaszn√°l√≥k a v√©g√∂sszeg alatt l√°thatj√°k az √Ėn kedvezm√©nyes √∂sszeg√©t √©s az √Ėn jelenlegi √ľgyf√©lk√∂r√©t. A kedvezm√©ny √∂sszege szint√©n automatikusan levon√°sra ker√ľl a bev√°s√°rl√≥kos√°r v√©gsŇĎ √∂sszeg√©bŇĎl. Az elsŇĎ, aki t√∂bb mint 100 000 forintot v√°s√°rol, csak a k√∂vetkezŇĎ megrendel√©s eset√©n 3% -os kedvezm√©nyre p√°ly√°zhat. A teljes v√°s√°rl√°si √∂sszeg meghaladja a 200 000 forintot, √©s minden tov√°bbi v√°s√°rl√°s eset√©n 5% kedvezm√©ny j√°r. A teljes v√°s√°rl√°si √∂sszeg meghaladja a 300 000 forintot, √©s minden tov√°bbi v√°s√°rl√°s eset√©n 6% kedvezm√©ny j√°r. A teljes v√°s√°rl√°si √∂sszeg meghaladja a 400 000 forintot, √©s minden tov√°bbi v√°s√°rl√°s eset√©n 7% kedvezm√©ny j√°r.

E-mail címmel kell regisztrálnom a WhiskyNET honlapját?

Igen. Amikor regisztr√°lja az e-mail c√≠mmel a whiskynet.hu oldal√°t, √©s az √∂sszes k√©sŇĎbbi fogyaszt√°si nyilv√°ntart√°sb√≥l √∂sszegyŇĪjtik a pontokat, √©s kor√°bban megkapj√°k a WhiskyNET leg√ļjabb kedvezm√©nyeit. A regisztr√°ci√≥ a whiskynet.hu-on online regisztr√°ci√≥s fel√ľleten kereszt√ľl fejezhetŇĎ be.

Hogyan lehet online haszn√°lni a WhiskyNET kuponjaikat?

K√©rj√ľk, erŇĎs√≠tse meg, hogy a megrendel√©se megfelel-e a haszn√°lni k√≠v√°nt WhiskyNET Kuponok-e alkalmaz√°si k√∂r√©nek vagy felt√©teleinek. Miut√°n bizony√≠ssa, hogy helyes, kattintson a fizet√©s gombra a WhiskyNET oldal√°n, √©s √°tir√°ny√≠t a fizet√©si oldalra. Adja meg a WhiskyNET Kuponok-√©t, amelyet a fizet√©s teljes√≠t√©s√©hez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a WhiskyNET-nál?

A WhiskyNET oldal√°n megismerheti a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ Akci√≥k √©rv√©nyess√©gi idej√©t. A WhiskyNET Akci√≥k √©rv√©nyess√©gi ideje alatt tetsz√©se szerint v√°laszthat, amennyiben megfelel a haszn√°lati felt√©teleknek, ezeket a kedvezm√©nyeket fel lehet haszn√°lni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb WhiskyNET kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.