ekuponok.com
Főoldal Üzletek WhiskyNET Kuponok

WhiskyNET Kuponkódok 60% - Szeptember 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes WhiskyNET kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for WhiskyNET

  WhiskyNET hogyan szállítja el a megvásárolt bort?

  Pick Pack nyugta: A felhasználó személyesen veheti át megrendelését a kiválasztott Pick Pack-en. A kiszállítási módszer kiválasztása után a felhasználó meghatározza azt az átvételi pontot, amelyen át akarja venni az árut. A Pick Pack pontok díja az ország bármely átvételi pontján 990 forint, de a 20 000 forint feletti megrendeléseknél a szolgáltatási díjat a WhiskyNET fizeti. Háztól házig kézbesítés futárszolgálaton keresztül: A felhasználó kérheti a megrendelést az általa megadott címre, partnere, a Sprinter Futárszolgálat pedig erre a címre szállítja a csomagot. Az ország bármely részébe történő szállítás teljes költsége 1690 forint, de 20 000 forint feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás lehetséges.

  Milyen fizetési módokat fogad el a WhiskyNET? A

  felhasználók három fizetési mód közül választhatnak. Online hitelkártyás fizetés; banki átutalás; utánvéttel. Miután a felhasználó kiválasztotta a megfelelő fizetési lehetőséget, megadhatja számlázási adatait. Online hitelkártyás fizetés / OTP hitelkártyás fizetés: A felhasználó a hitelkártyával a megrendelés teljes értékét online fizetheti a szolgáltató által használt OTP Bank (egyszerű fizetés) pénzügyi szolgáltató biztonságos szerverén keresztül. Személyes átvétel: A felhasználó személyesen veheti át az árut a WhiskyNET által kiválasztott mintaboltban a visszaigazoló e-mailben megadott időintervallumban. Ez ingyenes.

  Hogyan működik WhiskyNET hűségprogramja?

  Az online áruház regisztrált vásárlói számára a WhiskyNET hűséges ügyfélrendszert dolgozott ki, amely lehetőséget kínál kedvenc whisky-típusának (vagy más italainak) megvásárlására egyre kedvezőbb áron! A hűségkedvezmény megszerzéséhez minden felhasználónak meg kell tennie, hogy hozzáadja a kiválasztott terméket a bevásárlókosárhoz, majd bejelentkezik. A bevásárlókosárban a felhasználók a végösszeg alatt láthatják az Ön kedvezményes összegét és az Ön jelenlegi ügyfélkörét. A kedvezmény összege szintén automatikusan levonásra kerül a bevásárlókosár végső összegéből. Az első, aki több mint 100 000 forintot vásárol, csak a következő megrendelés esetén 3% -os kedvezményre pályázhat. A teljes vásárlási összeg meghaladja a 200 000 forintot, és minden további vásárlás esetén 5% kedvezmény jár. A teljes vásárlási összeg meghaladja a 300 000 forintot, és minden további vásárlás esetén 6% kedvezmény jár. A teljes vásárlási összeg meghaladja a 400 000 forintot, és minden további vásárlás esetén 7% kedvezmény jár.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a WhiskyNET honlapját?

  Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a whiskynet.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a WhiskyNET legújabb kedvezményeit. A regisztráció a whiskynet.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

  Hogyan lehet online használni a WhiskyNET kuponjaikat?

  Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt WhiskyNET Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a WhiskyNET oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a WhiskyNET Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a WhiskyNET-nál?

  A WhiskyNET oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A WhiskyNET Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

  További Akciók, mint WhiskyNET Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   KERESÉS Friends Elves 250Ft-tól

  • Ajánlatok

   Kapj PAPLANOK Terméket Csak $3670-ért Paplan Plaza Oldalon

   Minden Paplan Plaza Kupon Lejár 13-10-23
  • Ajánlatok

   Kapj Natúrkozmetikumok Ajándékok Terméket Legalacsonyabban 15.000Ft-tól HerbArting Oldalon

   Minden HerbArting Kupon Lejár 28-9-23
  • Kuponok

   Akár 10% Kedvezménnyel A Kiválasztott Termékkategóriákra

   Minden NVIDIA Kupon Lejár 26-9-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Termékek Terméket Legolcsóbban 7200Ft-tól BambusFizioMed Oldalon

  • Ajánlatok

   Vissza Nem Térítendő ár 12.913Ft-tól

  • Ajánlatok

   ÁSZF 10.000Ft-ért Woodparadise Oldalon

   Minden Woodparadise Kupon Lejár 8-10-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb WhiskyNET kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább