ekuponok.com

Wish promóciós kód 97% - Január 2022

FAQ for Wish

Milyen szállítási módokat kínál a Wish?

A Wish egy glob√°lis platform, amely √∂sszek√∂ti az √ľgyfeleket az √ľzletekkel a vil√°g minden t√°j√°r√≥l. Bizonyos term√©keket k√∂zvetlen√ľl a DHL-en, a FedEx-en vagy a UPS-en kereszt√ľl lehet sz√°ll√≠tani. Wish Express - A gyors k√©zbes√≠t√©si m√≥d √°ltal√°ban 5-10 munkanapot vesz ig√©nybe. 2 napos sz√°ll√≠t√°s - gyors sz√°ll√≠t√°s. Ha egy cikk ilyen t√≠pus√ļ sz√°ll√≠t√°st k√≠n√°l, akkor a v√°ltozat mellett narancss√°rga teheraut√≥ jelenik meg √©s a \"2 napos sz√°ll√≠t√°s\" felirat. A Store Delivery lehetŇĎv√© teszi, hogy term√©keket a c√≠m√©hez k√∂zeli helyi √ľzletbe sz√°ll√≠tson szem√©lyes √°tv√©tel c√©lj√°b√≥l.

Felszámítja a Wish vámokat, adókat, hozzáadottérték-adót vagy bármilyen további díjat?

A Wish √°ltal√°ban csak az √°rut √©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get sz√°molja fel. Ez√©rt fizet√©si m√≥dj√°t csak a kos√°rban, a fizet√©skor vonj√°k le a megrendel√©s teljes √∂sszeg√©bŇĎl. A helyi √∂nkorm√°nyzat teljes bel√°t√°sa alapj√°n megrendel√©s√©re egy√©b d√≠jak vonatkozhatnak, p√©ld√°ul v√°mok, ad√≥k vagy hozz√°adott√©rt√©k-ad√≥. Ezeket a d√≠jakat √©s a kapcsol√≥d√≥ szab√°lyzatokat nem fel√ľgyelik √©s nem rendelik al√° a Wish -nak.

Wish melyik fizetési módot fogadja el?

A rendelkez√©sre √°ll√≥ fizet√©si m√≥dok list√°ja a lak√≥hely szerinti orsz√°gt√≥l √©s / vagy a ‚ÄěWish‚ÄĚ haszn√°lat√°hoz haszn√°lt eszk√∂ztŇĎl f√ľgg. Minden fizet√©s amerikai doll√°rban t√∂rt√©nik. A legt√∂bb orsz√°gban / r√©gi√≥ban a Wish a k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat fogadja el: PayPal, Google Wallet (Android Pay), Apple Pay, Visa vagy MasterCard log√≥val ell√°tott bankk√°rty√°k, fŇĎbb hitelk√°rty√°k: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Maestro √©s Cirrus, Klana, Ebanx (hitelk√°rtya, Boleto, Oxxo), Wish nem fogad el k√©szp√©nzt, ut√°nv√©ttel vagy banki √°tutal√°st.

Hogyan mŇĪk√∂dik a Wish prom√≥ci√≥s k√≥dja?

Wish prom√≥ci√≥s k√≥dj√°t felhaszn√°lj√°k megrendel√©s√©nek √°rengedm√©ny√©hez. A prom√≥ci√≥s k√≥d a teljes √∂sszegtŇĎl √©s a lej√°rati d√°tumt√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozhat. A prom√≥ci√≥s k√≥d haszn√°lat√°hoz a fizet√©skor be kell helyezni a kos√°rba, hogy megkapja a kedvezm√©nyt. Ha a k√≥d √©rv√©nytelen, haszn√°lt vagy lej√°rt, piros hiba√ľzenetet fog l√°tni. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy tranzakci√≥nk√©nt csak egy kedvezm√©ny vehetŇĎ ig√©nybe. Sajnos, ha nem tudja haszn√°lni a kedvezm√©nyk√≥dot a kedvezm√©nyk√≥d lej√°rta elŇĎtt, a Wish nem lesz k√©pes √ļjraregisztr√°lni, √ļjra l√©trehozni vagy kicser√©lni a kedvezm√©nyt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Wish honlapját?

Igen. Wish √°tgondolt kedvezm√©nyes tervet dolgoz ki a tagjaik sz√°m√°ra. Hogyan v√°lhat a Wish tagj√°v√°? Nagyon egyszerŇĪ, csak √≠rja be az e-mail c√≠met, √©s kattintson a regisztr√°ci√≥ gombra a wish.com-on.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Wish kuponjaikat?

Egy√°ltal√°n nem kell agg√≥dnia a Wish prom√≥ci√≥s k√≥d-√©nek haszn√°lata miatt, mert a Wish oldal√°n lesz egy r√©szletes oldal, amely a Wish prom√≥ci√≥s k√≥d-e helyes haszn√°lat√°ra ir√°ny√≠tja. Teh√°t a Wish v√°s√°rl√°sa gyors √©s egyszerŇĪ, illetve rengeteg p√©nzt takar√≠that meg √Ėnnek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Wish-nál?

Kiv√°laszthatja a megrendel√©s√©nek megfelelŇĎ Wishprom√≥ci√≥s k√≥d -et, √©s felhaszn√°lhatja a megadott lej√°rati d√°tumnak megfelelŇĎen. V√°lassza a Wish prom√≥ci√≥s k√≥d lehetŇĎs√©g√©t a legnagyobb kedvezm√©nnyel √©s az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl, hogy tov√°bbi kedvezm√©nyeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Wish kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.