ekuponok.com
Főoldal Üzletek Wizzair

Wizzair utalvány és kupon 60% - Január 2022

FAQ for Wizzair

Hogyan szerezhető meg a Wizzair klubtagsága?

Ha rendelkezik Wizzair kedvezményes klubtagsággal, prémium kedvezményeket élvezhet a tagsági időszak alatt: a jegy ára 10 euró (minden viteldíjra vonatkozik, 19,99 eurótól kezdve); feladott poggyász 5 euró (20 kg és 32 kg poggyászra vonatkozik) ). A következő tagsági típusok közül választhat: standard tagság 29,99 € / év, csoporttagság 69,99 € / év.

Hogyan lehet visszavonni a Wizzair repülőjegy -foglalását?

Ha lemondja foglalását 14 nappal az indulás előtt, akkor csak a lemondási díjat kell fizetnie a visszatérítéshez. Ha a járatot 14 napon belül lemondja, magasabb díjat kell fizetnie, és a Wizzair nem tudja visszatéríteni a megvásárolt szolgáltatás költségét. Várja a változást? A WIZZ Flex megvásárlása után a WIZZ Flex megvásárlása után többször is megváltoztathatja járatának dátumát, idejét és útvonalát az interneten.

Milyen fizetési módokkal rendelkezem, miután Wizzair befejezte a vásárlást?

Wizzair elfogad Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact és UATP betéti és hitelkártyákat. WIZZ társmárkás kártyákat is elfogadnak. Kérik, vegye figyelembe, hogy a Visa Electron és Maestro kártyákat csak akkor lehet elfogadni, ha regisztrálva vannak a megfelelő 3D Secure programban, és online vásárolhatók (Visa vagy MasterCard SecureCode ellenőrzi). Ha nincs hitel- vagy betéti kártyája, vagy hitelkártyája elfogadja, akkor a beszedési díjat banki hitelkártyával vagy WIZZ -vel fizetheti. Használhat WIZZ utalványokat is. A váltási összeget (lehetséges) kártyával kell kifizetni.

Milyen ételeket kínálnak Wizzair járatán?

A forró italoktól a gyönyörű ajándékokig: rendeljen cappuccinot és böngésszen a Wizz Boutique termékei útközben! A fedélzeten sok kiváló minőségű termék található, és a Wizzair munkatársai örömmel segítenek Önnek. A kávézó kínálata: forró italok, szendvicsek, rágcsálnivalók, üdítőitalok, alkoholos italok, kedvezmények a WIZZ butikokban, Wizz Air márkájú ajándékok, környezetvédelmi márkájú cigaretták, rengeteg ajándék lehetőség, utazási ruhák, a kávézók teljes listáját lásd a Wizzair oldalon. butikok választanak. Kérik, vegye figyelembe, hogy a termékválaszték és a márkák országonként/régiónként eltérőek lehetnek.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Wizzair honlapját?

Igen. Ha lépést akar tartani Wizzair legfrissebb információival és a tagok előnyeit szeretné szerzni, akkor csak a wizzair.com webhelyét kell regisztrálnia tagként. Ellátogathatja a wizzair.com kezdőlapját, alján található a regisztrációs felület, a regisztráció befejezéséhez kövesse a vonatkozó utasításokat, ami nagyon egyszerű.

Hogyan lehet online használni a Wizzair kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Wizzair kupon -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Wizzair utalvány-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Wizzair kuponkód-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Wizzair-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Wizzair kupon-ek. Nem kell aggódni, mert a Wizzair utalvány használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Wizzair utalvány-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Wizzair kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.