ekuponok.com
Főoldal Üzletek Women'Secret

Women'Secret kupon és akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Women'Secret-ban?
Iratkozzon fel Women'Secret híreire! Szeretné elsőként megismerni legfrissebb híreit? Ezután iratkozzon fel rájuk, ráadásul 10% kedvezményt élvezhet a következő vásárlásakor! Igen, jól hallotta, csak meg kell adnia e-mail címét és nevét, hogy 10% kedvezményt kapjon. Ha már nem szeretne üzeneteket kapni a következőtől: Women'Secret, bármikor leiratkozhat.
Hogyan tudok fizetni Women'Secret-ban?
A Women'Secret vásárlásakor a következő lehetőségek közül választhat fizetési módot: hitelkártya: VISA, MasterCard, American Express; bankkártya: Maestro; PayPal. Rendeléskor fizet. A teljes összeg a termék árából és a megfelelő szállítási költségekből áll, amelyeket az akció egyetlen kedvezménye sem tartalmaz. E-mailben kapja meg a vásárlás igazolását.
Milyen szállítási módok vannak Women'Secret-ban?
A szállítási költségek a teljes vásárlástól és a szállítási címetől függően változhatnak. Ingyenes szállítás bizonyos esetekben. Ingyenes szállítás 100 € feletti megrendelések esetén. Megadhatja Women'Secret számára a szállítási címet, amely eltér a számlázási címétől. Szállítási értesítést kap egy nappal a megrendelés beérkezése előtt, és egy nappal azután, hogy a megrendelés megérkezik a rendeltetési helyre, kézbesítési értesítést kap.