ekuponok.com
Főoldal Üzletek Xfish Kuponok

Xfish Kedvezmények 15% - November 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Xfish kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Xfish

  A Xfish ingyenes szállítást kínál?

  A Xfish online áruházában megrendelt termékeket a GLS szállítja. Házhozszállítási díj: Ha a teljes megrendelés összege nem haladja meg a 9 990 Ft értékhatárt, a házhoz szállítás díja 1173 Ft + ÁFA / csomag, ami bruttó 1490 Ft / csomag összeg. Ha a megrendelés teljes összege eléri a 9 990 forintot, a házhozszállítás ingyenes vagy ingyenes! GLS csomagküldő esetén a szállítási költség egységes: 1173 forint + áfa, amely csomagonként összesen 1490 forint. Utánvét díja: Ha a vásárlás összege nem éri el a 20 000 Ft-ot, ha utánvéttel (futárral, fogadott) házhoz történő szállítást igényel, összesen 390 Ft kerül felszámolásra.

  Xfish elfogad utánvéttel?

  Utánvét: Az ügyfél megfizeti a GLS futárcégnek a Xfish online áruházban megrendelt termékek és a házhoz szállítás költségeit. Az árukat személyesen is átveheti az üzletükben. Amikor az egyének fizetést kapnak, az ellenértéket készpénzben vagy hitelkártyával (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) lehet kifizetni. Sajnos a Xfish nem fogadja el az American Express Nice kártyát! Használhat banki átutalást is.

  Hogyan működik Xfish pontszerző rendszere?

  Szeretne a szokásosnál nagyobb kedvezményeket kapni, vagy akár ingyen megszerezni az áhított termékeket? Ha igen, kérik, regisztráljon! Xfish online halászközössége, az XFISH Fishing Portal egy újabb elemmel bővült. Ez az ő pontgyűjtési rendszerük. A regisztrált felhasználók a vásárlás után gyűjthetnek pontokat, az internetes áruházban történő vásárláskor pedig forintot válthatnak be. Könnyen kezelhető, csak regisztrálnia kell a weboldalunkon, és akár saját Facebook-fiókjához is kapcsolhatja. Vásárlás után jóváírják a pontjaidat, amelyeket beválthatsz, amikor megrendelsz! Minden pont 1 Ft-ot ér! Ezért ha 1000 pontot gyűjt, akkor 1000 Ft kedvezményt kap, amikor megveszi az Xfish online áruházban.

  A megkapott Xfish terméke sérült, mit tegyek?

  Értesítse e-mailben Xfish -ot. kérik, írja le nevét, rendelési számát, számla sorozatszámát, elérhetőségét, a sérült termék cikkszámát, és írja le a sérülést 1-2 mondatban. Meg fogják szervezni a helyettesítő termék kiszállítását, ami azonnal megtörténik, amint a készletben van, de ha a terméket a beszállítótól kell beszerezniük, a csere eltarthat néhány napig (2-14 munkanap). kérik, csomagolja be a hibás terméket, mert amikor kicseréli, a futár jön átvenni az árut. Ebben az esetben a szállítási részleteket és költségeket kezelik, a futár címkét tesz a csomagra és elhozza, és csak ebben az esetben hagyja ott a helyettesítő terméket.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Xfish honlapját?

  Igen. Xfish-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a xfish.hu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

  Hogyan lehet online használni a Xfish kuponjaikat?

  Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a Xfish Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a Xfish Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Xfish-nál?

  A ekuponok.com oldalán található Xfish kuponok mind érvényességi időn belül vannak, de különböző időpontokban járnak le. Kérjük, válassza ki a Xfish Kuponok-et, amely a legmegfelelőbb a felhasználási idejéhez és a legtöbb kedvezményt kínál, így további kedvezményeket élvezhet.

  További Akciók, mint Xfish Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 50% Leárazást Léggömb és Party áru Termékekre Balloon World Hungary Oldalon

  • Ajánlatok

   Black Week A LOT-nál Csak Most, Akár 20%-os árcsökkentés A Világ Minden Táján Elérhető Járatokon

   Minden LOT Kupon Lejár 6-12-23
  • Ajánlatok

   Kapj Kültéri Madáretetők Terméket Csak 1090Ft-ért Okosgazdi Oldalon

   Minden Okosgazdi.hu Kupon Lejár 16-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 40% Kedvezményes Kompresszor 12v Termékeket Gold Media Oldalon

   Minden Gold Media Kupon Lejár 17-12-23
  • Ajánlatok

   Kapj Újdonságok Terméket Csak 819Ft-ért Webszőnyeg Oldalon

   Minden Webszőnyeg Kupon Lejár 1-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Vacsora Terméket 37990Ft-tól Golden Tree Oldalon

   Minden Golden Tree Kupon Lejár 9-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Xfish kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot. Olvass tovább