ekuponok.com
Főoldal Üzletek XiaomiShop

XiaomiShop kupon és kupon 60% - Október 2021

FAQ for XiaomiShop

Mennyi a jótállási idő XiaomiShop termékeire?

XiaomiShop termékeinek garanciális időtartama a következőképpen módosul az eladási ár alapján. Ha az eladási ár eléri a 10 000 forintot, de nem haladja meg a 100 000 forintot, akkor egy év lesz; ha az eladási ár meghaladja a 100 000 forintot, de nem 250 000 forintot, akkor két év lesz, és a hároméves eladási ár meghaladja a 250 000 forintot.

A XiaomiShop ingyenes szállítást kínál?

Az előleg (ha a megrendelés meghaladja az 50 000 forintot) ingyenes szállítás. Ha a rendelés 50 000 forintnál kisebb, a szállítási díj 990 forint lesz. Ha hitelkártyával fizet (az összeghatártól függetlenül), a szállítási díj 990 forint. Utánvét esetén (értékhatártól függetlenül) 990 Ft. A XiaomiShop egyelőre nem tudja biztosítani a megrendelt termékek személyes átvételének lehetőségét, így ez a lehetőség nem választható a rendelési folyamat során. Ha azonnali rendelkezésre álló készlettel rendelkeznek a megrendelt termékről, akkor a kapott megrendelést a megrendelés kézhezvételét követő munkanapon belül átadják az Ön által kiválasztott szállítási partnernek. Ha az Express One (korábbi nevén: Trans-o-flex) futárszolgálaton keresztül szállítják, vagy ha csomaggépet rendelnek a FOXPOST futárszolgálaton keresztül, akkor a szállítási idő akár 3-10 munkanap is lehet.

Hogyan működik XiaomiShop hűségprogramja?

A pontszám a vásárló által vásárolt minden termék forintban kifejezett értékén alapul. A vásárolt termék értékének minden forintjában forintban 1 pont jár. (Számítási módszer: a termék fogyasztói ára/100; az eredményt felfelé kerekítik. Ezért ha a termék forintértéke 48990, akkor a termék 490 pontot kap.) A XiaomiShop bizonyos termékek lehetnek bizonyos keretek között ügyfélpromóciók A felhasználói hűségpontok egyenlege többletpontként számít.

E-mail címmel kell regisztrálnom a XiaomiShop honlapját?

Igen. Miután regisztrál a xiaomishop.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A XiaomiShop pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

Hogyan lehet online használni a XiaomiShop kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját XiaomiShop kupon -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik XiaomiShop kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a XiaomiShop kuponkód-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a XiaomiShop-nál?

XiaomiShop kuponkód lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a kuponkód-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb XiaomiShop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.